În perioada 6 – 26 decembrie, Asociația CREDU DespreMigrena.ro  vă invită la super concursul ”Despre Migrenă”. Pentru participare trebuie să răspunzi la concursul-sondaj ‘Ce #medic te ajută în #gestionarea #migrenei?’ iar premiile sunt 10 cărți – , autor Dr. Katy Munro.

Completați sondajul de aici pentru a participa la concurs: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaTnwEnbl_P0cBICiFS2XZ3ybuEU4TPS8ZQrxa-4YIivGFUQ/viewform

Scopul concursului ‘Ce medic te ajută în gestionarea migrenei?’ este de a aduna recomandări despre medici specialiști care ajută în gestionarea migrenei la nivel LOCAL! Cu ajutorul participanților, și după verificarea și analizarea informațiilor primite, ne dorim să realizăm o listă cu medici specialiști din România, EXPERȚI ÎN MIGRENĂ! Acest lucru va ajuta la o mai bună diagnosticare și o îngrijire îmbunătățită a migrenei la nivel local.

Extragere câștigătorilor va avea loc pe 27 decembrie 2023. Detaliile privind regulamentul concursului sunt disponibile aici: https://lnkd.in/df8T93SP/.