Asociația Autism Voice a primit Premiul Special pentru INOVAȚIE, pentru proiectul DIGITAL Therapy for Autism, în cadrul Galei Societății Civile 2021.

Această distincție ne onorează și ne responsabilizează și mai mult, să dezvoltăm programele și proiectele noastre pentru copiii cu autism din România”, declară reprezentanții Autism Voice.

În perioada 8 aprilie – 27 mai, în competiţia Galei Societăţii Civile 2021, ediţia a XIX-a, au fost înscrise 205 iniţiative: 162 de proiecte, 12 programe şi 31 campanii de comunicare. Acestea au fost evaluate, în perioada 22 iunie – 3 august 2021, de către 52 de specialişti în implementarea şi evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnalişti, lideri şi formatori de opinie ai societăţii civile şi ai sectorului non-profit şi reprezentanţi ai sectorului privat.

Anul acesta, cele mai multe proiecte au fost înscrise în secţiunea Proiecte şi campanii de Voluntariat, respectiv, 34 de proiecte, urmată de Proiecte pentru Tineret cu 33 de proiecte şi de secţiunea Premiul Special pentru INOVAŢIE cu 32 de proiecte.

Asociația Autism Voice organizează miercuri,13 octombrie, a 6-a ediție a Balul Bucuriei Comedy Night 2021, organizat hibrid.

Mai sunt doar 30 de locuri fizice disponibile în cadrul locației The Fool, pentru a urmari LIVE show-ul de stand-up comedy și de a participa la quizz.

Participarea poate să aiba loc și online, de oriunde din lume, datorită partenerilor Backstage Production Group.

Toate fondurile strânse prin intermediul Balului Bucuriei sunt direcționate în exclusivitate programelor sociale gratuite locale și naționale ale asociației prin care copiii cu autism primesc șanse la o viață mai bună:
• Eu și copilul meu – Program de terapie gratuita și consultanță pentru familii afectate
• Primul Pas în Terapie – Evaluare și diagnosticare gratuită pentru copii afectați
• Pass the Voice – Training gratuit în terapie la domiciliu pentru familiile afectate

Bilete sunt disponibile aici: https://balulbucuriei.autismvoice.ro/bilete-la-eveniment/