spital targu jiu.jpgSecţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va fi inaugurată în perioada următoare, după ce a fost modernizată în totalitate, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul interimar al unităţii, Vasile Stănculete.
Valoarea investiţiei este de aproximativ 350.000 de lei, bani proveniţi de la Ministerul Sănătăţii. Secţia ATI a suferit o reparaţie capitală, fiind înlocuit inclusiv mobilierul. De asemenea, a fost achiziţionată şi aparatură nouă.

„A fost finalizată Secţia ATI – urmează să o inaugurăm. De asemenea, au fost modernizate terapiile intensive de la Cardiologie şi nou-născuţi, pentru care s-a cheltuit suma de 150.000 de lei, de la Ministerul Sănătăţii. Printre cele mai importante investiţii se numără modernizarea secţiilor ORL, Oftalmologie şi Boli Infecţioase. În derulare se află cel mai mare proiect, care constă în modernizarea Ambulatoriului, investiţie realizată cu fonduri europene. Peste un an şi jumătate, vom avea un Ambulatoriu care va putea rivaliza cu orice policlinică privată din ţară”, a precizat managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Vasile Stănculete. AGERPRES