Creatorii primilor doi chatboți medicali din România vă așteaptă la standul Apollo AI Technologies de la Zilele Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. dr. Matei Balș”.

În perioada 14-17 septembrie 2023, la Palatul Parlamentului puteți testa chatboții lansați până în acest moment, Pharmachat și Diabeta, ba mai mult, puteți asista la lansarea #HCHAT, cel mai nou chatbot medical, care care oferă informații esențiale despre tratamentele HIV/SIDA din ghidurile și RCP-urile medicamentelor autorizate în România.

Echipa care a creat cei 3 chatboți medicali va fi prezentă în cadrul congresului pentru a demonstra funcționalitățile aplicației și a oferi suport în înregistrare și utilizare pentru medicii interesați. Medicii sunt așteptați la standul Apollo AI Technologies pe toată perioada congresului, pentru orice nevoie de informații și suport în utilizare. Compania românească Apollo AI Technologies este specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială.