APAH-RO – Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România organizează în perioada 5-6 noiembrie un maraton live de 2 zile, interactiv – pacienți, specialiști, autorități, dedicat pacienților cu afecțiuni hepatice.

Este vorba despre Conferința Națională 2021 (ediția XIII)al cărei principal subiect abordat îl reprezintă accesul la investigații și terapie adecvată în contextul pandemic actual. Pacienții cronici în general, dar mai ales pacienții cronici care au nevoie de îngrijire medicală în spitalele/clinicile de boli infecțioase au avut și au în continuare de suferit, din cauza multiplelor probleme ce țin de acces.

Cei interesați să afle despre situația actuală a pacienților cu afecțiuni hepatice sunt invitați să urmărească evenimentele ce se vor desfășura în cele 2 zile și să adreseze întrebări pentru specialiștii ce vor lua parte la conferință.

Link-urile de participare la sesiunile live sunt următoarele:

Pentru a primi răspuns la întrebările adresate în cadrul sesiunilor live, organizatorii invită pe cei interesați de subiectul conferinței să lase mesaj, folosind formularul de pe pagina evenimentului: https://hepato.ro/conferinta-nationala-apah-2021/