Antibiotice S.A. organizează anual evenimente pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului. Întrucât în acest an compania împlineşte 55 de ani de activitate, Antibiotice S.A. a dorit să ofere angajaţilor săi şansa de a se implica activ în viaţa comunităţii, demers ce s-a bucurat de un real succes.

În urma acestei inițiative s-au strâns peste 400 de cărţi de poveşti şi de colorat, donate de către colegii noştri şi familiile lor şi destinate copiilor suferinzi din secţiile de oncopediatrie din Bucureşti (Institutul Oncologic “Prof. dr. Al. Trestioreanu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii “Maria Sklodowska Curie” din Bucureşti) şi Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. Antibiotice S.A. încearcă astfel să deschidă porţile unei lumi de basm în care copiii bolnavi să poată visa şi să uite puţin de suferinţa lor, citind sau colorând o carte.

Totodată, Antibiotice S.A. se va implica prin donarea de pachete-cadou pentru micii pacienţi care au neşansa de a fi internaţi de Ziua Copilului. Pachetele vor fi oferite, în regim de voluntariat, de către angajaţii companiei, în timp ce clovnii le vor spune glume şi le vor oferi baloane colorate.


Iaşi – Spitalul de Copii „Sf. Maria”- Secția Oncologie și Secţia Nefrologie


Bucureşti: Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu”, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii “Maria Sklodowska Curie” – Secţia Oncologie.

Antibiotice S.A. s-a orientat către aceste secţii de copii, deoarece afecţiunile respective determină un timp de spitalizare crescut – de la câteva săptămâni pâna la câteva luni.Perioada de desfăşurare: vineri, 28.05.2010 – Iaşi şi marţi, 01.06.2010-Bucureşti