Medicii din Botoşani ar putea beneficia de apartamente de serviciu construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi. Potrivit acestuia, ANL ar urma să construiască la Botoşani 40 de locuinţe pentru tinerii specialişti în sănătate, în special pentru medicii tineri angajaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Această oportunitate de investiţie reprezintă încă un pas în atragerea de specialişti tineri şi capabili, de care sistemul de sănătate botoşănean are foarte multă nevoie. Sperăm ca proiectul să demareze şi să se desfăşoare fără probleme, astfel încât, în cel mai scurt timp, să avem 40 de apartamente pe care să le predăm celor care vor să activeze în spitalele din judeţul Botoşani„, a afirmat Costică Macaleţi.

Şeful CJ crede că documentaţia pentru primele 20 de locuinţe pentru medici ar putea fi aprobată în acest an. De altfel, directorul general adjunct al ANL, Nicolae Chiriac, a vizitat deja locaţia pe care ar urma să fie construite blocurile. AGERPRES