Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina va fi reabilitat şi dotat cu echipamente noi printr-o investiţie de aproximativ patru milioane de euro ce se va derula prin PNRR, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.

Lucările vor conta în refacerea finisajelor cu materiale moderne şi de calitate şi dotarea ambulatoriului cu noi echipamente.

Indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost aprobaţi joi, în şedinţa CJ Olt, în document precizându-se că perioada de implementare este de 27 de luni, dintre care 3 luni pentru proiectare şi 14 luni pentru execuţie.

„Este un proiect pe care o să-l depunem pe fonduri europene, un proiect de aproximativ patru milioane de euro. Astăzi am aprobat indicatorii acelui proiect. Presupune, în mare, reabilitarea ambulatoriului şi, de asemenea, achiziţionarea de aparatură medicală şi mobilier pentru ambulatoriul Spitalului Judeţean”, a spus Marius Oprescu.

În referatul de aprobare se arată că CJ a obţinut finanţarea proiectului prin PNRR şi, în vederea implementării lui, a fost încheiat pe 15 martie anul acesta un contract între CJ Olt şi Ministerul Sănătăţii.

Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a mai fost reabilitat şi în urmă cu aproximativ 10 ani, tot printr-o investiţie a CJ Olt, cu o finanţare europeană de peste trei milioane euro. AGERPRES