spit-Jud-Oradea_.jpgPrimarul Ilie Bolojan si viceprimarul Gheorghe Carp au prezentat luni, in cadrul unei conferinte de presa pe teren, stadiul lucrarilor incepute saptamana trecuta la Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea, o investitie in valoare de 4,4 milioane de lei.

Lucrarile de reabilitare si modernizare inseamna doua etaje ale spitalului, care vor fi reabilitate si modernizate, adica 117 incaperi aferente Ambulatoriului de specialitate, totalizand 1.701,95 metri patrati.

Lucrarile vor cuprinde inlocuirea tamplariei existente, refacerea integrala a finisajelor, precum si inlocuirea integrala a instalatiilor interioare (electrice, sanitare, de incalzire, ventilatie etc). Totodata, va fi refacuta in intregime intrarea principala in policlinica, astfel incat sa fie accesibila si persoanelor cu dizabilitati.

Proiectul “Reabilitarea si Modernizarea Corp Policlinica Ambulatoriu la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu – Corp B Oradea” a fost posibil datorita unei finantari nerambursabile in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013. “Doresc sa multumesc in primul rand colegilor de la Directia Management Proiecte cu Finantare Internationala din cadrul Primariei Oradea care s-au ocupat de acest proiect si care au obtinut fondurile necesare demararii lui. Momentan am numit diriginti de santier din partea Administratiei Imobiliare Oradea, urmand ca imediat ce partea de contestatii va fi solutionata sa-si intre in atributii firma care va castiga licitatia”, a precizat primarul Ilie Bolojan.

Viceprimarul Gheorghe Carp, desi a vorbit despre modul greoi in care s-a finalizat proiectul tehnic, s-a aratat multumit ca acesta a fost bine realizat, exprimandu-si speranta ca ambulatoriul va fi finalizat in luna iunie a acestui an. AGERPRES