Asociația Suport Mastocitoză România organizează un cros umanitar virtual pentru a strânge suma necesară asigurării analizelor vitale pentru copiii cu mastocitoză. Prin urmare, începând de acum, puteți cumpăra metri sau kilometri din maratonul nostru virtual, iar atunci când restricțiile ne vor permite, ne vom întâlni în format fizic pentru a-i parcurge împreună.

Maratonul este un strigăt de ajutor și un motiv ca binele să se înfăptuiască!

Mastocitoza este o boală oncologică, hematologică foarte rară, cu o incidență de 3 la 1.250.000 de oameni, în România numărându-se 184 de pacienți.

Asociația Suport Mastocitoză România are grijă de acești bolnavi și luptă pentru ca ei să primească tratamentul necesar. Sunt ai nimănui, fără tratament și analize decontate. Pentru a primi tratamentul donat este nevoie de analize obligatorii, foarte scumpe pentru copiii și adulții cu mastocitoză. Copiii cu mastocitoză, aproximativ 100, au nevoie de minim 700 de lei pentru a efectua măcar anual analize specifice obligatorii, deși majoritatea covârșitoare trebuie să le efectueze cel putin de doua ori pe an. Avem nevoie de 150.000 de lei pentru toți. Ajutați-ne să îi ajutam! Toți copiii au nevoie de acces la analize, pentru copiii cu mastocitoză aceasta înseamnă VIAȚĂ, dăruiți-le Viață!

Puteți să ajutați cumparând metri sau kilometri din maratonul nostru virtual.

Puteți cumpara de la 100 de m la 5 km,  fiind  doar 100 lei km de acces la viața pentru copiii cu mastocitoză!

Veniți alături de noi și dăruiți-le viața!

Conturile Asociației Suport Mastocitoză România în care puteți dona sunt:

RO72RNCB0300151906140001 lei

RO41RNCB0672151906140001 euro

sau

👉 Donați accesând link-ul de mai jos:

https://asociatiasuportmastocitoza.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=23101