Al XXVI-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Pneumologie va avea loc online, între 4 și 8 noiembrie

Societatea Română de Pneumologie (SRP) organizează în această toamnă la cel mai mare eveniment al său: Al XXVI-lea Congres Național, ce va avea loc în perioada 4-8 noiembrie.

Evenimentul se va desfăşura ONLINE, pe o platformă virtuală. Congresul din acest an va fi o experienţă inedită, întrucât veţi putea viziona simpozioane şi cursuri live, la fel de interactive ca şi cele faţă în faţă, veţi putea vizita zona expoziţională, precum şi zona de e-postere, toate acestea din confortul casei sau cabinetului.

Tema centrală a ediţiei de anul acesta a Congresului este Pneumologia: provocări şi interdisciplinaritate şi, sub umbrela generoasă a acesteia, o serie de alte teme majore vor fi abordate, precum: infecţiile pulmonare; neoplasmul bronho-pulmonar; tuberculoza pulmonară; bolile obstructive bronho-pulmonare cronice; comorbidități cu implicare pulmonară; afectarea pulmonară în bolile de sistem;  explorarea funcţională respiratorie.

Al XXVI-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Pneumologie este un eveniment științific cu caracter multidisciplinar care își propune să reunească asociaţii profesionale și specialiști de renume din ţară și din străinătate, reprezentanţi ai tuturor specialităţilor implicate în domeniul bolilor respiratorii, cu scopul de a promova excelența științifică, încurajând expunerea unui spectru larg de lucrări științifice din domeniile abordate. În cadrul Congresului vor fi invitați prestigioși profesori de pneumologie cu renume internațional.

 

TAXE DE PARTICIPARE LA CONGRES

– Membru titular SRP: 70 lei

– Non-membru SRP: 100 lei

– Medic senior (peste 65 de ani) / Medic rezident / Student : fără taxă

– Asistent medical: 15 lei

Taxa de participare pentru medici include acces la platforma online unde se va desfăşura Congresul şi certificatul de participare cu credite EMC.