fizioterapie.jpgFederaţia Naţională a Asociaţiilor de Fizioterapie va organiza cea de-a X-a ediţie a Congresului Naţional de Fizioterapie cu participare internaţională „Fizioterapia între cercetare ştiinţifică şi abordare practică”. Potrivit unui comunicat de presă al federaţiei remis miercuri, evenimentul aduce la Bucureşti cele mai mari nume din domeniu. Astfel, 16 profesori, doctori şi kinetoterapeuţi de rang mondial vor prezenta ultimele noutăţi în cadrul workshopurilor şi conferinţelor pe durata a trei zile.

„Fizioterapia este una dintre specialităţile cheie pentru noile generaţii. Generaţii cu un stil de viaţă sedentar care în timp duce la probleme locomotorii. România are super specialişti care ştiu să pună oamenii pe picioare prin terapiile lor”, se arată în comunicat.

În cadrul congresului vor fi abordate multe dintre problemele cu care se confruntă kinetoterapeuţii români, vor fi prezentate soluţii la aceste probleme şi vor avea loc demonstraţii practice şi schimburi de idei. AGERPRES