ARCE.jpgIn perioada 24 – 26 noiembrie 2011 la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucureşti, vor avea loc evenimentele ARCE 2011: Al VI-lea Congres National al Asociatiei Romane de Chirurgie Endoscopica; Simpozionul de Chirurgie Minim-invaziva in Ginecologie; Al III-lea Simpozion National de Chirurgie Bariatrica. De asemenea, vor avea loc cursuri pre si post-Congres, iar manifestarile vor fi insotite de o expozitie medicala specializata.

Organizatori sunt: Asociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale – A.R.C.E., Asociatia din Romania de Chirgie Bariatrica si Tratament Complex al Obezitatii, Fundatia Medicală „Theodor Burghele”, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Societatea Romana de Artroscopie si Traumatologie Sportiva, Societatea Romana de Chirurgie Minim-invaziva in Ginecologie, Societatatea Romana de Chirurgie Pediatrica – Comisia de Chirgie Laparoscopica, Societatea Romana de Chirurgie Toracica, Societatea Romana de Endoscopie Digestiva, Societatea Romana de Neurochirurgie, Societatea Romana de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala, Societatea Romana de Rinologie, Society for Medical Innovation and Technology

“Consideram Congresul ARCE ca un moment optim pentru a discuta impreuna problemele specialitatilor noastre, subiecte de interes general in practica zilnica, aspecte clinice particulare, rezultate ale studiilor clinice sau experimentale, probleme privind formarea si perfectionarea continua a celor ce activeaza in domeniile chirurgiei minim-invazive sau altor tehnici interventionale. Este practic singurul forum in care specialitati ca si chirurgia generala, chirurgia pediatrica, chirurgia toracica, ginecologia, urologia, anestezia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia ORL sau radiologia interventionala, pot prezenta experientele particulare si pot cauta solutii comune de rezolvare a problemelor medicale prin tehnici minimal-invazive”, a declarat Prof. Dr. Mircea Beuran, Preşedinte A.R.C.E..

Tematica Congresului:

– Actualitati in chirugia minim-invaziva

– Chirurgie generala

– Urologie

– Ginecologie

– Chirurgie toracica

– Neurochirurgie

– O.R.L.

– Ortopedie

– Endoscopie interventionala

– Radiologie interventionala

– Chirurgie robotica

– Chirurgie pediatrica

– A.T.I.

– Gastroenterologie si hepatologie

– Endocrinologie

– Peretele abdominal

– Patologia colo-rectala

– Esofag – stomac

– Ficat – pancreas

– Obezitate

– Varia

In paralel cu lucrarile stiintifice se desfasoara o expozitie medicala specializata, unde firmele de aparatura, ustensile si tehologii din domeniul chirurgiei vor prezenta cele mai noi produse in domeniu.

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului.

Contact:

Management Congres: Ralcom Exhibitions srl

Telefon: 021-210.58.14, 021-210.65.40

Fax: 021-212.27.02

Email: registration@arcecongres.ro

Site web: www.arcecongres.ro