Adunarea Generală a Societății Române de Nefrologie se va desfășura în format online pe 14 septembrie, ora 13:30, în vederea alegerii noii conduceri a societății.

Candidatura (CV și scrisoare de intenție) poate fi depusă la adresa: contact@srnefro.ro cel târziu până la data de 10.09.2022 pentru una dintre funcțiile din cadrul Consiliului de Conducere al Societății Române de Nefrologie (Președinte, Vicepreședinte, Secretar, Trezorier).

Conform statutului SRN la Adunarea Generală pot participa și vota doar membri SRN cu cotizația achitată la zi (pe anul acesta în curs, respectiv pe 2022). În acest sens, fiecare membru trebuie să completeze declarația pe propria răspundere atașată prin Docusign și să o transmită către Secretariatul Asociației la adresa: contact@srnefro.ro cel târziu până la data de 10.09.2022.

De aceea, trebuie achitată cotizația de membru pentru a beneficia de toate drepturile și facilitățile de membru activ al SRN. Cotizația poate fi achitată direct cu cardul prin plată on-line pe site-ul srnefro.ro sau prin transfer bancar.

Taxa de membru SRN poate fi achitată AICI

Declarația pe proprie răspundere o puteți găsi AICI

 

Mai multe detalii pe www.srnefro.ro