Pe 18 mai, începând cu ora 16.00,  va avea loc o nouă întâlnire online din seria evenimentelor de Management Medical Modern în Spitale, pe tema INFECȚIILOR NOSOCOMIALE. La discuția găzduită pe Zoom vor participa Dr. Vasile Cepoi – Director Direcția de Sănătate Publică Iași, în calitate de moderator și Ing. Adrian Iurcan – CEO, Biosecuritate Ecologică UV-C, Biocomp.

Această întâlnire face parte dintr-o serie realizată cu consecvență de comunitatea spitalepublice.ro pentru a dezbate și a aduce soluții pe zona de infecții intraspitalicești. Scopul nostru este de conșientizare, informare și abordare productivă a diferitor situații și provocări din domeniul medical românesc, cu precădere pe segmentul de politici de sănătate publică.

Programul este desfășurat cu  sprijinul partenerilor comunității: Biocomp, cu care dezvoltăm în paralel și PROGRAMUL DE MANAGEMENT MODERN AL INFECŢIILOR NOSOCOMIALE ÎN SPITALELE PUBLICE 2022, LiamedRegina MariaAlliance HealthcareAlphegaRoche.

Participarea la această întâlnire este gratuită, iar pentru mai multe detalii cât și pentru înscriere, vă rugăm să accesați acest link: https://www.spitalepublice.ro/mmm-in-spitale-infectiile-nosocomiale-mai-2022/.

DORESC SĂ PARTICIP!

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti din spitalele publice. Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.SpitalePublice.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniu, cât și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici