Cea de-a V-a Conferință Managementul Dislipidemiilor, al Obezității și al Sindromului Metabolic să va desfășoare între 27-28 noiembrie 2015, la Hotel Pullman din București. Conferința Națională Managementul Dislipidemiilor, la Obezității și al Sindromului Metabolic se adresează profesioniștilor din domeniul medical, implicați în controlul, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor vizate.

La conferință sunt așteptați medici diabetologi, cardiologi, medici de familie, interniști și medici rezidenți, într-un cadru în care noutățile științice vor fi la ordinea zilei, iar participanții vor găsi puncte comune de discuție și de colaborare. Ca și în anii anteriori, și ediția 2015 a Conferinței Managementul Dislipidemiilor, al Obezității și al Sindromului Metabolic se află sub egida Federației Române de Diabet Nutriție și Boli Metabolice.

Conferința va pune accentul pe problematica dislipidemiei, a obezității și sindromului metabolic, în contextul actual, pe riscul cardiovascular și pe evaluarea acestuia, patogeneza dislipidemiei aterogene, controlul dislipidemiei aterogene, dislipidemiile în grupuri speciale, optimizarea stilului de viață și multe altele.

Profesioniștii care doresc să se înscrie la cea de-a V-a Conferință Managementul Dislipidemiilor, al Obezității și al Sindromului Metabolic sunt rugați să acceseze secțiunea specială de pe site-ul dislipidemii.ro. Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC, care vor asigura medicilor prezenți primirea unui certificat de participare.