oral_implant2.JPGCea de-a treia ediţie a Oral Implant Study Club – Complicații în Implantologia Orală, organizată de Oameni și Companii va avea loc în 21 septembrie 2013, începând cu ora 09.00, în sala Galați, JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Tema principală a acestei editii va fi Materiale și tehnici indicate în reconstrucția osoasă tridimensională în implantologie.

Posibilitatea de planificare a unui tratament adecvat implanto-protetic din punct de vedere funcțional și estetic, se îngustează considerabil fără augmentare prealabilă. Chiar dacă rata de succes este ridicată în implantologie, avem de asemenea, probleme, eşecuri şi complicaţii dupa inserarea implantului și de cele mai multe ori după augmentările osoase.

Ce a cauzat eșecul, cum putem gestiona eşecul, ce ii vom spune pacientului?

Acestea sunt întrebările la care coordonatorii stiintifici ai evenimentului, Prof. Dr. Emanuel Bratu şi Dr. Horia Barbu împreună cu invitaţii lor, doctori specialişti în chirurgie şi implatologie orală, vor incerca să raspundă în acest seminar.

Folosind chirurgia ultrasonică putem recolta un alt tip de bloc osos şi de asemenea, augmentarea osoasă autogenă diminuează costurile. În plus față de experiența chirurgicală, creșterea succesului în implantologia orală este influențată de calitatea materialelor și instrumentelor utilizate.

În acest study-club se vor detalia căteva tehnici necesare pentru recoltarea blocurilor osoase și management-ul ţesuturilor moi necesare pentru a obține rezultate optime.

Programul de desfăşurare:

9:00 – 09:30 Înregistrarea participanților și Welcome coffee

09:30 – 11:00 Sesiuni de lucru I

11:00 – 11:15 Pauză de cafea

11:15 – 12:30 Sesiuni de lucru II

12:30 – 12:40 Pauză de cafea

12:40 – 13:40 Sesiuni de lucru III

13:40 – 14:40 Sesiuni de lucru IV

14:40 – 15:00 Prânz bufet

Primul eveniment din această serie s-a desfășurat pe 17 aprilie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și a avut ca tematică principală “Gestionarea eșecurilor în tehnicile de bază ale implantologiei orale”.

Cel de-al doilea eveniment a avut loc în data de 29 iunie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, iar tematica principală a seminarului a fost „Tehnici avansate în Implantologia Orală” .

Pentru a finaliza anul 2013 cu succes, Oral Implant Study Club va organiza, în data de decembrie 2013, un SINUS DEBATE avându-i ca invitați speciali pe Dr. Adi Lorean și Dr. Ziv Mazor din Israel.

În speranța că veți găsi această propunere de interes pentru agenda dumneavoastră, vă invităm să luați parte la acest eveniment.

Pentru detalii legate de participare, vă rugăm să descărcați formularul de mai jos:
AICI DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE

yts_dental_partener.jpg