Clinica Dentară Victoria a lansat în luna decembrie comunitatea O dantură sănătoasă, o familie frumoasă, dedicată pacienților activi ai clinicii, dar și celor care doresc să beneficieze de servicii stomatologice de calitate. Programul asociat acestei comunități aduce membrilor o serie de beneficii și oferte speciale pentru tratamentele de care beneficiază în clinică.

Una dintre componentele importante ale programului este cea educațională, iar, în acest context, a fost organizată Dezbaterea profesională digitală Importanța sănătății orale a copiilor și adolescenților în cadrul căreia a fost lansat și Concursul școlar O dantură sănătoasă, o familie frumoasă, adresat tuturor unităților de învățământ preuniversitar și preșcolar din județul Argeș.

Invităm școlile să participe la această competiție prin înscrierea de proiecte realizate de elevi, individual sau în grupuri, pe teme legate de sănătatea orală! Tipurile de proiecte care pot fi înscrise sunt: desene, fotografii,  modelaje, machete, clipuri video sau postere. Proiectele vor fi jurizate de specialiști în educație și medicină dentară, iar premiile vor fi acordate atât elevilor participanți, cât și profesorilor coordonatori și școlilor.

Unitățile de învățământ interesate să participe la concurs, pot regăsi informații AICI.

De asemenea, cei interesați, pot primi informații suplimentare, la cerere, prin transmiterea unui email către alina.alexandru@oamenisicompanii.ro.

______________

Înscrierea în comunitate este gratuită!

Comunitatea O dantură sănătoasă, o familie frumoasă este lansată de Clinica Dentară Victoria. Orice persoană care dorește să beneficieze de servicii stomatologice de calitate poate deveni membru al comunității, prin simpla completare a unui formular de înregistrare. Înscrierea este gratuită, iar membrii beneficiază de promoții, oferte speciale și reduceri pentru procedurile și tratamentele realizate în cadrul clinicii. Așa cum arată și denumirea, programele comunității sunt centrate pe sănătatea familiei și vor exista  oferte speciale pentru fiecare categorie de membri – copii, părinți sau seniori -, vor fi organizate tombole sau concursuri cu premii și vor fi oferite diverse cadouri în cadrul vizitelor efectuate în Clinica Victoria din Pitești.

Organizațiile care doresc să ofere angajaților (membrilor) și familiilor acestora acces la programele de mai sus, pot deveni gratuit Parteneri ai Comunității O dantură sănătoasă, o familie frumoasă.