Management Medical Modern – Spitale Publice

Conferinta Nationala

EDITIA 27

Vlad MIXICH – Moderator

 Este un jurnalist si medic roman. A detinut functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale si a fost consilier al fostului Ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Lansat în 2007, Programul Național de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referință pentru societatea medicală românească Conferința Națională de Mamangement Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 25 de ediții organizate până în prezent și peste 7500 de participanți.

Programul național de management medical modern în spitalele publice organizat în parteneriat cu ANMCS, își propune o abordare complexă a managementului sanitar de calitate, prin abordarea unor teme de actualitate: legislație în domeniu, siguranța pacientului, achizițiile publice, finanțarea sistemului de sănătate, tehnologii și aplicații medicale noi etc.

Categorii de invitați:
Reprezentanți ai Autorităților Centrale cu atribuții de reglementare și control în domeniul sănătății; Manageri, Directori Medicali și Directori Financiari din spitalelele publice; reprezentanți ai DSP-urilor și Caselor Județene de Asigurări de Sănătate; reprezentanți ai Asociațiilor Profesionale din domeniul medical; companii care activează în domeniul sănătății.

COMUNITATEA MANAGERILOR DE SPITALE PUBLICE IN CIFRE

Editii

Participanti

Speakeri

Au mai ramas:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Daca agenda nu va permite sa participati, dar doriti sa ramaneti conectat la comunitarile noastre si sa primiti astfel de invitatii in viitor, dati click pe butonul de mai jos.

ACEST PRODUS ESTE DEZVOLTAT DE OAMENI ȘI COMPANII

PARTENER