medicalmanager.ro

Aparatură medicală pentru tratarea prematurilor, donată Spitalului de Urgenţă Zalău

O masă de reanimare, în valoare de 17.300 de euro, care să îi ajute pe medici în salvarea vieţilor copiilor născuţi prematur a fost donată Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău de către Organizaţia Salvaţi Copiii România. 


Prof. dr. Șerban Bubenek: Anestezia și Terapia Intensivă, vulnerabilă pentru că are de-a face cu pacienți critici

În fiecare an 250.000 de pacienți mor în SUA din cauza greșelilor medicale. Condamnarea penală a personalului medical pentru ucidere din culpă în aceste cazuri este aproape inexistentă. În schimb, în România sunt sute de dosare de urmărire penală a unor medici pentru culpe medicale în ultimii ani.


Un compartiment de mari arşi va fi amenajat la Spitalul „Bagdasar-Arseni”

Un compartiment de mari arşi va fi amenajat la Spitalul “Bagdasar-Arseni” şi va fi funcţional până la sfârşitul anului, potrivit primarului sectorului 4, Daniel Băluţă.


Curs Basic ICU (Terapie Intensivă de bază): 27-28 aprilie, Târgu-Mureș

În perioada 27-28 aprilie 2020 va avea loc la Târgu-Mureș, în Centrul Național de Formare în Medicină de Urgență și Dezastre, cursul de Basic ICU (Terapie Intensivă de bază). Cursul se adresează rezidenților și medicilor specialiști/primari în medicină de urgență/ATI cu mai puțină experiență în terapie intensivă.


Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești are nevoie de mai multe paturi

Cu o capacitate de numai 30 de paturi, Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești se dovedește insuficientă, având în vedere cazurile complexe care ajung aici, nu doar din Prahova, ci și din județele Dâmbovița, Buzău și Ialomița.


Acest email a fost trimis catre {email}, pentru ca ati fost de acord sa primiti Newsletter-ul MedicalManager. Click aici pentru a va modifica profilul sau pentru a renunta la newsletter.