Platforma STATUS poate fi accesată rapid în zece scenarii simplu de utilizat pentru gestiunea corectă și eficientă a stării de sănătate a pacienților, oferind posibilitatea unei colaborări digitale complete între medic și pacient.

  1. Servicii de gestionare a programărilor (la clinici, la domiciliu)
  2. Servicii de gestionare a programărilor virtuale (telemedicină)
  3. Servicii de tip “a doua opinie”
  4. Administrare a prescripțiilor și medicamentelor;
  5. Servicii de gestionare a afecțiunilor acute/ urgențelor;
  6. Gestiunea de lungă durată a bolilor cronice;
  7. Controlul epidemiilor / supravegherea și controlul bolilor transmisibile
  8. Monitorizare la distanță a pacientului – semne vitale, parametri
  9. Servicii de îngrijire la domiciliu – pacienți cu boli cronice, vârstnici;
  10. Servicii de îngrijire la domiciliu – servicii de recuperare post – operatorii.

 

 

Platforma STATUS poate fi utilizată GRATUIT pe toata perioada crizei Coronavirus

În contextul actual, în calitatea sa de furnizor global de soluții și servicii IT destinate interacțiunii digitale, STAR STORAGE vine în sprijinul autorităților și furnizorilor de servicii medicale, oferind GRATUIT, pe toata perioada crizei Coronavirus, platforma STATUS.

Suplimentar, ținând cont de nevoia cadrelor medicale de a permite o interacțiune permanentă și sigură cu pacienții internați dar și pentru a asigura un confort cât mai mare în utilizare, este oferită soluția STATUS într-o variantă care permite utilizarea într-o maniera simplă.

În acest sens, în parteneriat cu Marcom Hub, este livrată o soluție completă, gata de utilizat, pentru limitarea expunerii la infectare a cadrelor medicale în contact cu pacienții afectați de COVID-19. Prin posibilitățile de comunicare și interacțiune digitală, inclusiv video-conferința, este posibilă apelarea cadrelor medicale fără contact direct și menținerea contactului cu pacienții fără riscurile asociate expunerii directe.