Texas-Spring-Blossom.jpgIn prima saptamana din martie, primavara infloreste la Little Texas cu surprize speciale si momente memorabile! Pe 1 martie, vestim primele acorduri ale primaverii cu martisoare dulci, fursecuri delicioase cu ovaz, daruite fiecarui oaspete. Starnim zambete luminoase cu alte 7 zile de deserturi speciale, cadouri primavaratice si momente artistice atent alese.

Texas Spring Sweets & Moments

Aducem zilele cu soare mai aproape cu deserturi ce starnesc pasiuni aprinse si preparate Tex-Mex, mai savuroase ca niciodata.

Printre deserturile consacrate Little Texas se vor regasi noi preparate dulci, fine si delicioase, create de patiserii nostri special pentru venirea primaverii: placinta cu nuci pecan, brownie cu bezea, tarta cu mousse de ciocolata si biscuiti Oreo si lemon cake.

Pe 8 martie, le intampinam pe doamne si domnisoare intr-un decor vesel si boem si le daruim cu tot dragul fursecuri aromate si flori delicate.

Momentul de muzica live al saxofonistei Mirabela Bardan ne va bucura simturile, intregind atmosfera placuta a serii.

Spring Blossom Party

Spring Blossom Party dezlantuie pe 8 martie sezonul serilor magice petrecute in cadrul elegant si rafinat din Glen Rose Ballroom.

Meniul serii, selectat cu grija de maestrii bucatari se va impleti cu un Open Bar Cocktail, special pentru doamne.

Coloana sonora va fi asigurata de DJ Spark, iar spectacolul de dans al trupei The Sky va completa atmosfera festiva.

Pret eveniment Glen Rose: 120 lei/persoana (meniul include starter, fel principal, desert, bauturi racoritoare, vin, cafea si Open Cocktail Bar pentru doamne)

Detalii si rezervari: 0232-272.545 sau la adresa de e-mail restaurant@littletexas.ro.

Let the spring shine all over you at Little Texas!