Young HeRo Lead Up! Tabăra de Leadership dedicată tinerilor hemofilici se apropie

Asociaţia Română de Hemofilie invită tinerii hemofilici la o săptămână incitantă de tabără plină de distracţie şi aventură alături de prieteni adevăraţi! Tabăra Young HeRo Lead Up va avea loc în perioada 24-29 august, în Poiana Salus (Bodoc), la corturi.
Young HeRo Lead Up! este o tabără dedicată exclusiv tinerilor care iubesc natura, au iniţiativă şi pot lucra în echipă, deoarece vor fi puşi in faţa situaţiei de a se descurca în inima Munţilor Bodocului.
Participanții vor locui în corturi, se vor spăla în apa cascadei iar toate aceste provocări sunt destinate creşterii încrederii în propria persoană, unul din principalele obiective ale taberei.
Programul taberei este plăcut și interactiv, cu drumeţii, jocuri și diverse activităţi, menite să creeze o atmosferă relaxantă și să susţină buna dispoziţie.
Alături de tinerii hemofilici se vor afla membrii Asociației Române de Hemofilie și Declan Noone de la Consorţiul European de Hemofilie. Va fi un moment intens, în care organizatorii speră să descopere noi oportunități de implicare în  viaţa asociaţiei atât pe plan naţional cât şi internaţional. 

Înscrierile se realizează AICI.

Asociatia Romana de Hemofilie (ARH) reprezinta interesele tuturor pacientilor cu hemofilie si boala vonWillebrand din tara noastra, fiind recunoscută și afiliată ca membru cu drepturi depline în cadrul Federației Mondiale și a Consorțiului European de Hemofilie. Asociatia Română de Hemofilie a luat ființă în anul 1992, ca urmare a strădaniei D-nei Prof. Margit Serban si a d-lui Conf. Daniel Lighezan.

Pentru orice alte detalii suplimentare despre tabăra Young HeRo Lead Up sau alte programe ale Asociației, puteți lua legătură cu Daniel Andrei, Președintele Asociației la andreindan@yahoo.com.