Synevo România inaugurează la Iași al 110-lea centru de recoltare

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, a inaugurat în prima jumătate a lunii iulie un nou centru de recoltare la Iași. Acesta este al patrulea centru de recoltare al companiei din Iași, oraș în care mai deține un laborator de analize performant. Rețeaua de centre de recoltare Synevo se extinde accelerat anul acesta după inaugurarea a 11 centre de recoltare, compania având o acoperire națională puternică în peste 85% din județele țării.

Noul punct de recoltare din Iași este amplasat pe strada Păcurari, Nr. 113. Centrul deține două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo mai deține în Iași un laborator dotat și cu un centru de recoltare în zona centrală, pe Strada Cloșca, numărul 10. De asemenea, compania operează alte două centre de recoltare în Iași, în zona Lăpușneanu, respectiv Tătărași.

Synevo are o prezență puternică în Moldova unde acoperă majoritatea județelor. Compania deține în această regiune patru laboratoare medicale și 17 centre de recoltare amplasate în zece orașe diferite. Județul cu cea mai puternică prezență este Suceava unde Synevo operează două laboratoare și șapte centre de recoltare în orașele: Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

„Consolidarea prezenței în județul Iași este foarte importantă pentru Synevo. Gama și complexitatea testelor disponibile în rețeaua Synevo este în continuă creștere fiind susținută de investițiile alocate de companie pentru achiziția celor mai performante tehnologii medicale de diagnostic. Ne bucurăm că putem fi mai aproape de pacienții noștri din zona de Est contribuind astfel la creșterea calității îngrijirii medicale”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Zona de Est Synevo România.

Synevo a inaugurat în 2018 un total de 21 de centre de recoltare noi în toată țara iar anul acesta a adăugat rețelei 11 centre de recoltare și un laborator.