Multimedia

Conferința medicală "Zilele Spitalului Municipal Sf. Dr. Cosma și Damian" Rădăuți

lamromania.ro

SNMF
Luni, 16 Iunie 2014

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA deschide prima policlinica în Craiova și încă 5 noi locații

regina-maria-logo.jpgDupă o creștere de circa 20% înregistrată în 2013, REGINA MARIA continuă extinderea Rețelei și inaugurează oficial 6 noi locații: Policlinica REGINA MARIA Craiova, Policlinica Titu Maiorescu, prima clinică deschisă în cadrul unei universități și patru puncte de recoltare, dintre care 3 în București și 1 în Ploiești. Odată cu deschiderea Policlinicii REGINA MARIA Craiova, compania ajunge la 21 de locații la nivel național.

Joi, 05 Iunie 2014

Medici români emigranţi se întorc în ţară pentru a oferi consultaţii şi tratament la clinica Intermedicas

medic stetoscop.jpgMai mulţi medici români care s-au remarcat la nivel internaţional se vor întoarce în ţară la anumite intervale de timp pentru a consulta pacienţi la clinica Intermedicas din Capitală. "Intermedicas pune la dispoziţia pacienţilor serviciile celor mai buni medici specialişti din România, care au făcut carieră de performanţă în clinici de prestigiu din ţările în care au emigrat, la costurile pieţei autohtone. Până în acest moment, clinica oferă consultaţii şi tratament în cardiologie, urologie, chirurgie plastică, ortopedie, fertilizare in vitro, chirurgie coronariană, obstetrică-ginecologie. Deşi majoritatea medicilor profesează în instituţii medicale din străinătate, vin special în România la anumite intervale de timp pentru a se ocupa de pacienţii de aici", se arată într-un comunicat de presă al clinicii transmis joi AGERPRES.
De asemenea, clinica facilitează tot procesul de acreditare pentru medici, îşi asumă managementul actelor şi relaţia cu instituţiile de stat, funcţionând, în acelaşi timp, ca facilitator pentru colaborări locale cu reţeaua proprie de parteneri.
Luni, 02 Iunie 2014

Clinica Gynera lansează campania "Infertilitatea doare"

gynera_logo.jpgA avea un copil nu trebuie să fie un lux. Astăzi, mai mult ca oricând, de la fertilitate la infertilitate e doar un pas. Stresul, poluarea şi stilul de viaţă epuizant îşi pun amprenta asupra sănătăţii şi mai ales a psihicului, iar ignoranţa şi lipsa simptomelor în timp real transformă infertilitatea în inamicul tăcut care adeseori este descoperit când nu mai este nimic de făcut.
Clinica Gynera, una dintre cele mai performante clinici de fertilitate din Europa, lansează campania de sprijin şi sensibilizare "Infertilitatea doare", care constă în acţiuni de informare, dar şi de susţinere medicală, emoţională şi financiară acordată cuplurilor cu probleme de fertilitate. Începând cu această lună, specialiştii clinicii vor furniza regulat pe pagina web a clinicii şi în media informaţii utile legate de stilul de viaţă, riscuri, mituri despre fertilitate, sfaturi practice.

Duminica, 01 Iunie 2014

Gynera este singura clinica de fertilizare in vitro din Romania premiata cu Aur la New York Quality Summit Award

dracea_laura.jpgPe 26 mai 2014 a avut loc la New York a 28-a conventie “International Quality Summit" a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de tari, alaturi de lideri din diferite domenii, personalitati academice si reprezentanti diplomatici. In cadrul acestui eveniment renumit, a carui ceremonie s-a desfasurat in incinta Hotelului Marriott Marquis din New York, Clinica Gynera din Bucuresti - clinica privata de fertilitate, a primit Trofeul International Quality Award, categoria Gold.
“Suntem mandri si onorati sa fim desemnati castigatori intr-o competitie internationala si sa ne alaturam astfel unora dintre cele mai prestigioase companii din lume in ceea ce priveste excelenta, performanta si inovatia. Trofeul 'International Quality Award' inseamna pentru noi o recunoastere a rezultatelor remarcabile pe care le-am obtinut in ultimii ani, a calitatii serviciilor si a profesionalismului intregii echipe. Ceea ce ne diferentiaza nu este numai succesul, ci faptul ca oferim pacientilor o experienta pozitiva si sprijin permanent“, a declarat dr. Laura Dracea, manager Gynera, Medic primar Obstetrica Ginecologie cu supraspecializare FIV si Lector la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, unul dintre cei 10 experti internationali care au elaborat un consens in domeniul fertilitatii, publicat in 2013 intr-o prestigioasa publicatie internationala.

www.dedalus-teamnet.ro

Duminica, 01 Iunie 2014

DIICOT susține că 12 mame-surogat sunt implicate în traficul cu ovule umane de la Spitalul Athena din Timișoara

fertilizare.jpgProcurorii DIICOT au reușit să identifice, până în prezent, 12 cazuri de mamă-surogat implicate în dosarul de trafic cu ovule umane de la Spitalul Athena din Timișoara, deținut de cetățeanul grec Giatras Kostantinos.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, până în prezent au fost identificate 12 cazuri de mamă-surogat (persoane din România, Ungaria, Slovacia), fiind audiate șapte dintre ele, precum și cuplurile implicate în procedura de fertilizare in vitro cu acestea.

Miercuri, 28 Mai 2014

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications au încheiat un parteneriat strategic pentru furnizarea de conținut medical premium

regina-maria-logo.jpgRețeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunță parteneriatul cu Harvard Health Publications - divizia editorială a Harvard Medical School - în vederea accesării conținutului medical creat de medicii din cadrul prestigioasei instituții. Inițiativa este o premieră pentru România și vine în contextul în care mai mult de două treimi dintre pacienții români caută informații medicale pe website-uri specializate.
Acordul dintre Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications oferă astfel pacienților români acces la o resursă valoroasă și credibilă de informații medicale și creează premisele unei experiențe de navigare utile și relevante.
Joi, 08 Mai 2014

Centrul oftalmologic Oculus introduce, în premieră în România, laserul MEL 90

Laserul MEL 90, cea mai nouă generaţie de lasere Excimer destinate operării viciilor de refracţie (miopia, hipermetroipia, astigmatismul), a fost lansat la Centrul oftalmologic Oculus din Bucureşti, fiind şi singurul laser din această nouă generaţie activ în România.
Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Oculus remis joi, dispozitivul este cel mai avansat şi complet dispozitiv destinat chirurgiei viciilor de refracţie, care elimină dependenţa de ochelari şi asigură operarea unor miopii mai avansate decât cele operate în prezent.

Luni, 05 Mai 2014

Prof. univ. dr. Gheorghe Burnei, chirurg ortoped pediatru de renume mondial, operează acum în Spitalul Băneasa

burnei_gheorghe_rade.pngRenumitul ortoped Gheorghe Burnei s-a alăturat recent echipei de medici din cadrul Spitalului Băneasa dedicat mamei și copilului, unde efectuează intervenții chirurgicale ortopedice și oferă consultații de specialitate.

Copiii si adolescentii nu sunt simplu niste adulți mici. Ei au nevoi diferite deoarece oasele, articulațiile și mușchii lor sunt în continuă dezvoltare și creștere. Din acest motiv, copiii au nevoie de experiența și expertiza unor medici specializați în tratamentul afecțiunilor ortopedice ale copiilor în creștere. Un tratament adecvat în copilărie poate preveni complicațiile la vârsta adultă. De asemenea, un tratament minim invaziv și minim invalidant îi va permite copilului să-și trăiască copilăria.

focality

Duminica, 13 Aprilie 2014

Operaţii pentru anevrism aortic în premieră mondială la Sibiu

Pentru prima dată în lume, o echipă formată din doi medici români, un irlandez şi un belgian au operat joi şi vineri, la spitalul privat Polisano din Sibiu, cinci pacienţi, cu vârste între 28 şi 83 de ani, suferinzi de anevrism aortic. Din echipa de specialişti a făcut parte şi profesorul irlandez Sherif Sultan, considerat unul din primii trei chirurgi vasculari şi endovasculari din lume.
Cei cinci pacienţi sunt bine, fiind vorba de două femei şi trei bărbaţi. Unul din bărbaţi, în vârstă de 70 de ani, din Făgăraş (judeţul Braşov), operat joi, deja merge pe propriile picioare şi vineri a declarat că se simte excelent.

Marti, 08 Aprilie 2014

Un cunoscut oncolog austriac va acorda consultaţii second opinion la clinica Gral din Ploieşti

brodowicz_thomas.jpgProfesor doctor Thomas Brodowicz, managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, va oferi servicii de second opinion în clinica Gral Medical Ploieşti o dată pe lună. Potrivit unui comunicat remis marți, renumitul medic oferă consultaţii de second opinion în Bucureşti, la Gral Medical, încă din anul 2010, iar având în vedere faptul că mulţi dintre pacienţii consultaţi proveneau din judeţul Prahova, acesta a decis să ofere astfel de servicii şi în Ploieşti, la clinica regională din reţeaua Gral Medical.
Profesor doctor Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologică şi Experimentală din cadrul Spitalului AKH -Viena, iar de-a lungul carierei sale a obţinut rezultate foarte bune în tratarea cancerului mamar, colorectal, al tractului gastrointestinal, sarcomului şi cancerului pulmonar.<<<  Pagina 2 / 43  >>>


Newsletter


neuroiasi.ro/

Editorial
Alba-neagra cu medicamentele compensate
paveliu_sorin1.jpg
Un editorial de Sorin Paveliu, publicat pe portalul Adevărul >> Citeste
Pfizer
Spital Infectioase

Analiza
Comentariu asupra noului ordin privind formatul rețetei electronice
alexiu_sandra_616.jpg
O analiză de Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei >> Citeste

Compania Saptamanii
Noua gamă Renault Mégane a fost lansata oficial in Romania
megane_2014_1.jpg
Familia Mégane adopta noua identitate de marca Renault, inaugurata de modelele Clio 4 si Captur, prin elemente de design specifice. Partea frontala integreaza in mod natural si armonios sigla Renault supradimensionata, amplasata pe o suprafata glossy black, ce ofera modelelor un plus de dinamism si expresivitate. >> Citeste

Interviu
“Medicina dentară românească se racordează la standardale şi reperele importante ce guvernează practica medicală contemporană”
forna_norina1.jpg
Declară prof. univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Grigore T.Popa”, din Iaşi, vicepreşedinte al Confederaţiei Decanilor Facultăţilor de Medicină Dentară de Expresie Total sau Parţial Franceză (CIDCDF), în interviul acordat portalului MedicalManager.ro. >> Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională de Management Medical Modern în Pediatrie va avea loc la Poiana Brașov, în perioada 14 - 16 noiembrie
mmm_pediatrie_2014_2.jpg
În urma reacțiilor pozitive, obținute după precedentul eveniment, Oameni și Companii organizează, sub patronajul științific al Societății Române de Pediatrie, a doua ediţie a Conferinței Naționale de Management Medical Modern în Pediatrie, care va avea loc la Hotel Alpin****, din Poiana Braşov, în perioada 14 - 16 noiembrie 2014. >> Citeste

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american. >> Citeste

agerpres.ro

Vizitatori
counter