Multimedia

Pornește în căutarea noului Renault Megane și îl poți câștiga! Te așteptăm în showroom!

lamromania.ro

SNMF
Luni, 20 Ianuarie 2014

Cele mai multe decese cauzate de infarct din România se înregistrează în judeţele Sibiu şi Alba

infarct.jpgÎn judeţele Sibiu şi Alba se înregistrează cele mai multe decese din România cauzate de infarct miocardic acut şi sindroame coronariene acute, fiind vorba de o medie de 12-15 %, mult peste media naţională de 7 %, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, dr. Nicolae Florescu, şeful Secţiei Cardiologie Intervenţională de la spitalul privat Polisano din Sibiu.
''În judeţul Sibiu şi în zonele din jur există o situaţie particulară în sensul că până acum nu a existat un serviciu de cardiologie intervenţională, un serviciu în care pacienţii cu cardiopatie ischemică cronică să fie investigaţi într-un mod corespunzător, lucru care s-a tradus, cel puţin până acum, în datele de sănătate publică, în sensul că în judeţele Sibiu şi Alba actualmente există cea mai mare mortalitate în România prin infarct miocardic acut şi sindroame coronariene acute", a declarat luni, în timpul unei conferinţe de presă, dr. Nicolae Florescu.

Marti, 26 Noiembrie 2013

O nouă secție de chirurgie cardiacă a fost inaugurată la Spitalul Sanador din Bucureşti

Sanador_spital.jpgO nouă secție de chirurgie cardiacă utilată cu echipamente de ultimă generație și de cea mai înaltă performanță a fost inaugurată marți la Spitalul Sanador. "În doi ani și jumătate au fost peste 40.000 de pacienți externați în Spitalul Sanador. Secția de chirurgie cardiacă este una dintre puținele secții de chirurgie cardiovasculară dintr-un spital privat, reprezintă o investiție de aproximativ un milion de euro în echipamente de ultimă generație, care permit realizarea unor intervenții chirurgicale de mare complexitate", a declarat dr. Doris Andronescu, director general al Sanador.

srmn


Vineri, 15 Noiembrie 2013

Rețeaua privată de sănătate REGINA inaugurează o nouă policlinică în Pitești

Regina_Maria_Pitesti1.jpgRețeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunță deschiderea celei de-a 19-a policlinici din rețea, Policlinica Pitești. Cu 10 specialități medicale și o suprafață de 300 de mp, noua policlinică are o echipă medicală formată din specialiști care vor oferi servicii medicale complexe, acoperind segmentele de laborator, consultații clinice și ecografie. Valoarea totală a investiţiei în proiect se ridică la 300.000 de euro.

Joi, 07 Noiembrie 2013

"În 2013 am crescut spectaculos în zona de retail, în special în zona de spitale, unde progresul este de 38%"

fady_chreih1.jpgDeclară Fady Chreih, Director executiv al celei mai mari rețele de sănătate din România, Regina Maria, în interviul acordat portalului Medicalmanager.ro. Strategia pentru 2013 urmărește extinderea gamei de servicii de spital, creșterea numărului de locații proprii dar și susținerea a două programe naționale de prevenție dedicate femeilor.
În 2013 am crescut spectaculos în zona de retail,în special în zona de spitale
- În primul semestru al acestui an am avut o creștere cu 23% față de perioada similară a anului precedent. Am crescut foarte mult în zona de retail, cea mai mare creștere având-o în zona de spitale, de 38%, lărgind foarte mult gama intervențiilor chirurgicale. Ne-am consolidat echipele medicale pe fiecare specialitate ajungând să acoperim o patologie foarte complexă. Ne-am propus să schimbăm percepția publicului vis-a-vis de complexitatea intervențiilor chirurgicale. Se pare că suntem pe drumul cel bun, având un număr în creștere de cereri pentru intervenții neurochirurgicale, de chirurgie generală, onco-ginecologie, chirurgie pediatrică. Restul liniilor de business sunt în buget sau un pic peste.

MMM Implanto
www.dedalus-teamnet.ro

Miercuri, 30 Octombrie 2013

Oncologii privati din Romania anunta prima conferinta nationala

Asociatia Nationala a Oncologilor Privati din Romania pregateste pentru primavara anului urmator prima conferinta nationala cu tema "Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament in 2014".
Pornind de la ideea ca este nevoie de o colaborare stransa intre diverse specialitati medicale pentru a salva vietile atinse de cancer, ANOPR impreuna cu Asociatia Medisprof si Centrul Medical Diasan propun pentru conferinta din 9-10 mai 2014 ce va avea loc la Sibiu, cateva sesiuni ample care vor aduce laolalta medici oncologi, chirurgi, ginecologi, pneumftiziologi, gastroenterologi, dar si alti specialisti.

Joi, 24 Octombrie 2013

Oculus, unul din cele 7 centre de referinţă mondială care au implementat un sistem avansat de operare a cataractei

ochi2.jpgCentrul oftalmologic Oculus a fost selectat recent printre cele şapte centre de referinţă mondială care au implementat cel mai avansat sistem de operare a cataractei.
Înfiinţat în anul 1993, Centrul a introdus în premieră pentru România intervenţiile chirurgicale private în sistem ambulator, la care s-au adăugat în timp facoemulsificarea în operaţiile de cataractă şi chirurgia refractivă Laser şi prin lentile refractive.
Luni, 21 Octombrie 2013

Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România

O echipă de chirurgi condusă de prof. dr. Irinel Popescu a operat, în premieră pentru România, un pacient diagnosticat cu metastază hepatică voluminoasă cu punct de plecare colonic, în cadrul noului Spital OncoFort inaugurat de compania Gral Medical.
Potrivit unui comunicat de presă al Gral Medical remis luni, serviciile oferite de spitalul Spitalul OncoFort în acest moment sunt orientate cu predilecţie către chirurgia oncologică laparoscopică sau deschisă, intervenţiile ce se pot efectua fiind din sfera chirurgiei digestive, generale, genito-mamară, ORL şi urologică.

Duminica, 20 Octombrie 2013

Primul pacient operat la o clinică din Bucureşti cu noul sistem de implant Bonebridge

Primul pacient care va fi operat la o clinică din Bucureşti cu noul sistem de implant Bonebridge - cel dintâi implant activ cu transmisie osoasă din lume - este un tânăr diagnosticat cu hipoacuzie în urmă cu mai bine de 14 ani, intervenţia fiind realizată de univ. prof. dr. Wolf Dieter Baumgartner, din Austria.
Potrivit unui comunicat de presă al Medical Electronics din Austria, noua tehnologie permite persoanelor diagnosticate cu hipoacuzie de transmisie sau mixtă ori cu surditate unilaterală, să audă din nou o gamă completă de sunete.

focality

Miercuri, 16 Octombrie 2013

Centru de diagnostic și tratament al cancerului de sân, inaugurat în Capitală

mamograf.jpgUn centru de screening, diagnostic și tratament al cancerului de sân a fost inaugurat miercuri la Spitalul de Ortopedie și Chirurgie Plastică MedLife. Medicul primar în chirurgie plastică Radu Ionescu a declarat, la inaugurarea centrului, că din echipă mai fac parte medicul primar chirurgie plastică Nicolae Antohi și medicul primar chirurgie oncologică Gabriel Gogescu.
"Centrul pe care l-am deschis aici a avut sensul de a putea avea o abordare în echipă, asta înseamnă o evaluare completă din punct de vedere al sănătății și riscului bolii la sân, aici mă refer și la formațiuni benigne și la formațiuni maligne. În acest sens considerăm că abordarea în echipă se face prin medicul oncolog, onco terapeut, chirurgul plastician, radio terapeut, imagist, radiologist. Aici avem centrul care se referă ca bloc chirurgical, aici se efectuează partea chirurgicală. (...) Nu ne axăm strict la nivel de tratament al cancerului de sân, ci ne axăm și la prevenție, pentru că prevenția reprezintă motorul cel mai important", a spus dr. Radu Ionescu.

Joi, 10 Octombrie 2013

Regina Maria - cea mai mare rețea privată de sănătate din România, susține sănătatea femeilor

general_regina_logo.jpgMedicii din cadrul rețelei Regina Maria încurajează toate femeile să-și facă timp pentru a se ocupa de sănătatea lor. Printr-un îndemn simplu și concret ”Găsește 15 minute pentru un examen care îți salvează viața” și un preț special pentru pachetul consultație la ginecolog și test Papanicolau cei de la Regina Maria continuă programul național de sănătate dedicat femeilor din întrega țară.
Specialiștii recomandă efectuarea periodică a testului Papanicolau (testul PAP), după principiul reviziei periodice realizate mașinilor: chiar dacă mașina nu scoate încă zgomote ciudate și nu se aprind lumini avertizoare, este recomandat să verifici frâna și uleiul anual. Atunci când este efectuat regulat, testul Papanicolau identifică precoce celulele anormale, înainte ca acestea să se transforme în celule canceroase.<<<  Pagina 2 / 42  >>>


Newsletter


neuroiasi.ro/

Editorial
Cum vor ajunge spitalele de stat sa fie indatorate unor clinici private
mixich_vlad.jpg
Un editorial de Vlad Mixich, publicat pe portalul Hotnews.ro >> Citeste
Pfizer
Spital Infectioase

Analiza
Comentariu asupra noului ordin privind formatul rețetei electronice
alexiu_sandra_616.jpg
O analiză de Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei >> Citeste
das-instalatii.ro/

Compania Saptamanii
Investiţie de peste 16 milioane de euro în noul centru logistic Farmexim
farmexim_616.jpg
Grupul Farmexim a inaugurat noul său centru logistic în Baloteşti, în urma unei investiţii de peste 16 milioane euro. >> Citeste

Interviu
"Dorim ca din ianuarie 2016 procesul de acreditare a spitalelor sa se realizeze in baza unor standarde de performanta axate preponderent pe activitatea practica"
jansen_bogdan_256_lat.jpg
Afirma dr. Bogdan Jansen, Presedintele Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, in interviul acordat portalului MedicalManager.ro. >> Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională pentru Management Medical Modern va avea loc în luna mai, la Predeal
MMM_2013_MARE.jpg
Oameni şi Companii organizează în perioada 9 -11 mai cea de-a XV-a ediţie a Conferinţei Naţionale pentru Management Medical Modern, eveniment ce va avea loc la Predeal, la Hotel Orizont****. >> Citeste

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american. >> Citeste

agerpres.ro

Vizitatori
counter