Multimedia

Noua gamă Megane: un design exterior inspirat, un interior sub semnul noilor tehnologii

lamromania.ro

SNMF
Duminica, 01 Iunie 2014

Gynera este singura clinica de fertilizare in vitro din Romania premiata cu Aur la New York Quality Summit Award

dracea_laura.jpgPe 26 mai 2014 a avut loc la New York a 28-a conventie “International Quality Summit" a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de tari, alaturi de lideri din diferite domenii, personalitati academice si reprezentanti diplomatici. In cadrul acestui eveniment renumit, a carui ceremonie s-a desfasurat in incinta Hotelului Marriott Marquis din New York, Clinica Gynera din Bucuresti - clinica privata de fertilitate, a primit Trofeul International Quality Award, categoria Gold.
“Suntem mandri si onorati sa fim desemnati castigatori intr-o competitie internationala si sa ne alaturam astfel unora dintre cele mai prestigioase companii din lume in ceea ce priveste excelenta, performanta si inovatia. Trofeul 'International Quality Award' inseamna pentru noi o recunoastere a rezultatelor remarcabile pe care le-am obtinut in ultimii ani, a calitatii serviciilor si a profesionalismului intregii echipe. Ceea ce ne diferentiaza nu este numai succesul, ci faptul ca oferim pacientilor o experienta pozitiva si sprijin permanent“, a declarat dr. Laura Dracea, manager Gynera, Medic primar Obstetrica Ginecologie cu supraspecializare FIV si Lector la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, unul dintre cei 10 experti internationali care au elaborat un consens in domeniul fertilitatii, publicat in 2013 intr-o prestigioasa publicatie internationala.

Duminica, 01 Iunie 2014

DIICOT susține că 12 mame-surogat sunt implicate în traficul cu ovule umane de la Spitalul Athena din Timișoara

fertilizare.jpgProcurorii DIICOT au reușit să identifice, până în prezent, 12 cazuri de mamă-surogat implicate în dosarul de trafic cu ovule umane de la Spitalul Athena din Timișoara, deținut de cetățeanul grec Giatras Kostantinos.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, până în prezent au fost identificate 12 cazuri de mamă-surogat (persoane din România, Ungaria, Slovacia), fiind audiate șapte dintre ele, precum și cuplurile implicate în procedura de fertilizare in vitro cu acestea.Miercuri, 28 Mai 2014

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications au încheiat un parteneriat strategic pentru furnizarea de conținut medical premium

regina-maria-logo.jpgRețeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunță parteneriatul cu Harvard Health Publications - divizia editorială a Harvard Medical School - în vederea accesării conținutului medical creat de medicii din cadrul prestigioasei instituții. Inițiativa este o premieră pentru România și vine în contextul în care mai mult de două treimi dintre pacienții români caută informații medicale pe website-uri specializate.
Acordul dintre Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications oferă astfel pacienților români acces la o resursă valoroasă și credibilă de informații medicale și creează premisele unei experiențe de navigare utile și relevante.

Joi, 08 Mai 2014

Centrul oftalmologic Oculus introduce, în premieră în România, laserul MEL 90

Laserul MEL 90, cea mai nouă generaţie de lasere Excimer destinate operării viciilor de refracţie (miopia, hipermetroipia, astigmatismul), a fost lansat la Centrul oftalmologic Oculus din Bucureşti, fiind şi singurul laser din această nouă generaţie activ în România.
Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Oculus remis joi, dispozitivul este cel mai avansat şi complet dispozitiv destinat chirurgiei viciilor de refracţie, care elimină dependenţa de ochelari şi asigură operarea unor miopii mai avansate decât cele operate în prezent.

www.dedalus-teamnet.ro

Luni, 05 Mai 2014

Prof. univ. dr. Gheorghe Burnei, chirurg ortoped pediatru de renume mondial, operează acum în Spitalul Băneasa

burnei_gheorghe_rade.pngRenumitul ortoped Gheorghe Burnei s-a alăturat recent echipei de medici din cadrul Spitalului Băneasa dedicat mamei și copilului, unde efectuează intervenții chirurgicale ortopedice și oferă consultații de specialitate.

Copiii si adolescentii nu sunt simplu niste adulți mici. Ei au nevoi diferite deoarece oasele, articulațiile și mușchii lor sunt în continuă dezvoltare și creștere. Din acest motiv, copiii au nevoie de experiența și expertiza unor medici specializați în tratamentul afecțiunilor ortopedice ale copiilor în creștere. Un tratament adecvat în copilărie poate preveni complicațiile la vârsta adultă. De asemenea, un tratament minim invaziv și minim invalidant îi va permite copilului să-și trăiască copilăria.

Duminica, 13 Aprilie 2014

Operaţii pentru anevrism aortic în premieră mondială la Sibiu

Pentru prima dată în lume, o echipă formată din doi medici români, un irlandez şi un belgian au operat joi şi vineri, la spitalul privat Polisano din Sibiu, cinci pacienţi, cu vârste între 28 şi 83 de ani, suferinzi de anevrism aortic. Din echipa de specialişti a făcut parte şi profesorul irlandez Sherif Sultan, considerat unul din primii trei chirurgi vasculari şi endovasculari din lume.
Cei cinci pacienţi sunt bine, fiind vorba de două femei şi trei bărbaţi. Unul din bărbaţi, în vârstă de 70 de ani, din Făgăraş (judeţul Braşov), operat joi, deja merge pe propriile picioare şi vineri a declarat că se simte excelent.
Marti, 08 Aprilie 2014

Un cunoscut oncolog austriac va acorda consultaţii second opinion la clinica Gral din Ploieşti

brodowicz_thomas.jpgProfesor doctor Thomas Brodowicz, managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, va oferi servicii de second opinion în clinica Gral Medical Ploieşti o dată pe lună. Potrivit unui comunicat remis marți, renumitul medic oferă consultaţii de second opinion în Bucureşti, la Gral Medical, încă din anul 2010, iar având în vedere faptul că mulţi dintre pacienţii consultaţi proveneau din judeţul Prahova, acesta a decis să ofere astfel de servicii şi în Ploieşti, la clinica regională din reţeaua Gral Medical.
Profesor doctor Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologică şi Experimentală din cadrul Spitalului AKH -Viena, iar de-a lungul carierei sale a obţinut rezultate foarte bune în tratarea cancerului mamar, colorectal, al tractului gastrointestinal, sarcomului şi cancerului pulmonar.

Luni, 31 Martie 2014

Bolnavii de aritmie au o nouă alternativă de tratament în România: ablaţia epicardică

Spitalul Monza din Capitală, centru specializat în chirurgie cardiovasculară, a anunţat o nouă intervenţie realizată în premieră pentru România: ablaţia epicardică în cazul bolnavilor de aritmie ventriculară, procedură efectuată de dr. Radu Vătăşescu, medic specialist cardiologie-aritmologie, informează un comunicat al instituţiei sanitare.
"În contextul în care bolile cardiovasculare sunt principala cauză de mortalitate în lume, iar România se situează pe locul trei în Europa în ceea ce priveşte numărul deceselor cauzate de acestea (60% dintre toate decesele), prevenţia şi metodele noi de tratament sunt o necesitate. De-a lungul timpului ne-am implicat activ în ambele direcţii: am derulat campanii de informare şi evaluare pentru prevenţie şi am realizat anumite intervenţii pentru prima oară în România", a spus Carmen Drăgan, preşedinte al Spitalului Monza.

focality

Duminica, 23 Martie 2014

Regina Maria continuă seria inovațiilor cu un nou serviciu: "contul personal de sănătate"

regina-maria-logo.jpgUltimii ani au demonstrat că online este foarte uşor să ai acces la informaţie. Eşti conectat la aplicaţii sociale, de ştiri, de muzică sau de organizare a timpului. REGINA MARIA Rețeaua Privată de Sănătate te ajută acum să ai mereu la îndemână cele mai importante informaţii, cele legate de sănătatea ta.
Contul tău de sănătate, cel mai nou serviciu, este instrumentul online care-ţi centralizează toate informaţiile medicale. Prin el poţi accesa istoricul consultaţiilor, lista completă cu investigaţii şi preţuri, poţi să îţi stabileşti programări sau să ridici online rezultatul analizelor tale. Toate acestea, din faţa calculatorului tău.

Miercuri, 19 Martie 2014

Doar în Rețeaua REGINA MARIA se realizează implantul de menisc artificial ACTIFIT, o procedură unică în România

regina-maria-logo.jpgRețeauna privată de Sănătate REGINA MARIA continuă să se aducă și în România proceduri și tehnologii inovative. Ultima dintre ele este: Meniscul artificial ACTIFIT. Acesta este o structură asemănătoare unui fagure de miere care permite sângelui să curgă prin ea și oferă o ancoră pentru un nou strat celular aflat în creștere, astfel având loc procesul natural de vindecare.
Odată ce secțiunea afectată a meniscului a fost îndepărtată și meniscul rezecat are o alimentare bună cu sânge, implantul ACTIFIT este tăiat la dimensiunea potrivită și cusut la locul ei. De-a lungul timpului, noul țesut celular se maturează într-un țesut de tip meniscal. Aceasta va ajuta la restabilirea funcției de amortizare a meniscului și la amânarea debutului osteoartrozei.<<<  Pagina 2 / 43  >>>


Newsletter


neuroiasi.ro/

Editorial
Alba-neagra cu medicamentele compensate
paveliu_sorin1.jpg
Un editorial de Sorin Paveliu, publicat pe portalul Adevărul >> Citeste
Pfizer
Spital Infectioase

Analiza
Comentariu asupra noului ordin privind formatul rețetei electronice
alexiu_sandra_616.jpg
O analiză de Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei >> Citeste

Compania Saptamanii
Noua gamă Renault Mégane a fost lansata oficial in Romania
megane_2014_1.jpg
Familia Mégane adopta noua identitate de marca Renault, inaugurata de modelele Clio 4 si Captur, prin elemente de design specifice. Partea frontala integreaza in mod natural si armonios sigla Renault supradimensionata, amplasata pe o suprafata glossy black, ce ofera modelelor un plus de dinamism si expresivitate. >> Citeste

Interviu
“Medicina dentară românească se racordează la standardale şi reperele importante ce guvernează practica medicală contemporană”
forna_norina1.jpg
Declară prof. univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Grigore T.Popa”, din Iaşi, vicepreşedinte al Confederaţiei Decanilor Facultăţilor de Medicină Dentară de Expresie Total sau Parţial Franceză (CIDCDF), în interviul acordat portalului MedicalManager.ro. >> Citeste


Eveniment
Cea de-a XV-a ediţie a Conferinței Naționale de Management Medical Modern a reunit peste 150 de participanţi
MMM_2014_1.jpg
Oameni şi Companii a organizat în perioada 9 - 11 mai cea de-a XV-a ediţie a Conferinţei Naţionale pentru Management Medical Modern, la hotel Orizont din Predeal. La lucrări au participat 160 de persoane, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Agenţiei Naţionale a Medicamentului, reprezentanţi ai Comisie de Sănătate din cadrul Camerei Deputaţilor precum şi reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii din Republica Moldova, manageri de instituţii publice şi private din domeniul medical, reprezentanţi ai autorităţilor de sănătate la nivel local şi reprezentanţi ai asociaţiilor medicale interne. >> Citeste

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american. >> Citeste

agerpres.ro

Vizitatori
counter