Va invitam sa completati datele de mai jos si sa deveniti membru al Comunitatilor profesionale dezvoltate de Oameni si Companii! In aceasta calitate veți putea primi invitații la diferite evenimente si activități care au loc în cadrul comunitatilor si veti fi informat periodic despre lucruri relevante in legatura cu aceste comunitati (informatii profesionale, de business, noutati etc). Aceste comunicari pot contine uneori si informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membrii ai comunitatii.
Veti avea in permanenta  posibilitatea de a va informa despre calitatea de membru in comunitatile Oameni si Companii si puteti sa renuntati in orice moment la calitatea de membru al acestor Comunitati, in situatia in care veti dori acest lucru.
În calitate de membru al Comunitatilor noastre vom prelucra datele dumneavoastră personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare calitatii de membru. Detalii despre modalitatea in care compania noastră prelucreaza datele dumneavoastra le puteti gasi aici.

Informatii complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale puteti gasi accesând urmatorul link 

Management Farmaceutic Modern – Cum gestionam mai eficient Programul de Hemofilie, Sinaia, 23-25 nov 2018