Program de consultaţii extins, pentru specialităţile cele mai solicitate, la Policlinica Spitalului Judeţean Sibiu

Medicii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu consultă pacienţii, în Policlinică, şi după-amiaza, pentru specializările cele mai solicitate, precum boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie şi dermatologie.

“Din dorinţa de a acorda pacienţilor servicii medicale de calitate în cadrului Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) şi de a creşte permanent gradul se satisfacţie al acestora, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Sibiu, aduce la cunoştinţa cetăţenilor extinderea programului de consultaţii din ambulatoriu pentru mai multe specialităţi foarte solicitate. Astfel, din luna aprilie, pentru specialităţile: boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie şi dermatologie, pacienţii cu bilet de trimitere de la medicul de familie pot fi consultaţi atât dimineaţa, cât şi după – amiaza, în intervalul orar 7.00-19.00”, se arată în comunicat.

Programările se pot face la numerele de telefon 0269.253581 şi 0269.431140 sau direct la fişierul din cadrul policlinicii. De asemenea, informaţii privind medicii disponibili pot fi obţinute prin aceleaşi modalităţi. AGERPRES