Participare de elită la Conferința Națională de Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private

MMM_private1.jpeg

Analizarea deficiențelor existente și identificarea soluțiilor pentru modernizarea sistemului românesc de Sănătate sunt principalele obiective ale Conferinței Naționale de Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private, ce va avea loc în perioada 20-23 iunie, la Mamaia, Hotel Del Mar.

Cu această ocazie, reprezentanții clinicilor și spitalelor private își vor putea expune problemele și nemulțumirile chiar în fața “decidenților” din sistem. La evenimentul organizat de Oameni și Companii, editor al portalului Medicalmanager.ro, vor participa Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Rodica Nassar și consilierul premierului, Vasile Cepoi. Lista este completată de reprezentanți ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, ai autorităților județene de Sănătate Publică și ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

De altfel, și temele conferinței sunt “croite” astfel încât toți participanții să aibă posibilitatea să afle răspunsurile la întrebările ce-i frământă. „Principalele modificări în funcționarea sistemului sanitar românesc”, “Efectele anti-concurențiale generate de noul Contract Cadru, o povară pentru sistemul medical privat”, “Programele naționale de Sănătate – restricționarea accesului spitalelor private”, “Implicațiile financiare la nivel macroeconomic datorate barierelor impuse sistemului privat la decontările FNUASS” sau “Cum ar trebui să arate sistemul de Sănătate. Necesitatea unei noi legi a Sănătății” sunt doar câteva dintre subiectele de pe ordinea de zi a conferinței.

Programul național de Conferințe de Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private, lansat din 2011, este o platformă eficientă de comunicare pentru partenerii principali din sectorul privat de Sănătate, autorități și specialiști.

Oameni și Companii este lider în comunicarea directă business-to-business și business-to-professionals. Utilizând canale proprii, Oameni și Companii comunică permanent pentru clienții săi cu peste 15.000 de manageri, specialiști și lideri din diferite domenii.

În cadrul Programului Național de Management Medical Modern, care se derulează din 2005, Oameni și Companii interacționează anual cu un număr considerabil de instituții din domeniul medical din România: spitale publice și private, servicii județene de ambulanță, servicii private de ambulanță, clinici medicale, agenții guvernamentale , lideri de opinie.

Până în prezent, Oameni și Companii a organizat 25 de ediții naționale ale Conferințelor de Management Medical Modern, fiecare dintre acestea fiind dedicată unor teme de actualitate în domeniul Sănătății.

Persoane de contact:

Ramona Topală, Manager proiect

ramona.topala@oamenisicompanii.ro

Mobil: 0729 039249

Fax: 031 8053624

Liliana Gherghiceanu – Bucharest Branch Manager

liliana.gherghiceanu@oamenisicompanii.ro

Mobil: 0721 113 110;