La Conferinţa de Dermatologie “Zilele Gh. Năstase” de la Iaşi puteţi afla noi “Strategii de comunicare interpersonală în relaţia medic dermatolog – pacient”

confdermato_antet.jpgParticipanţii la Conferinţa de Dermatologie “Zilele Gh. Năstase” de la Iaşi, din 24 – 26 mai 2012 au oportunitatea de a lua parte la un training inedit, o noutate absolută pentru conferinţele din domeniul dermatologiei, un training dedicat gestionării comunicării în relaţia medic dermatolog – pacient.

Trainingul își propune să realizeze o radiografie a procesului de comunicare dintre medic și pacient, prin analiza elementelor cheie pe care acest proces le implică.

Pe parcursul trainingului participanții vor avea ocazia să exerseze tehnici de consiliere specifice relațiilor de natură terapeutică, tehnici de asertivitate și tehnici de gestionare a situației în care este anunțat un diagnostic grav. Aceste tehnici au rolul de a crește gradul de complianță al pacientului, contribuind la eficientizarea comunicării în contextul medical.

Trainingul este unul interactiv, centrat pe participant. Se adresează dermatologilor și medicilor cu interferențe în patologia dermatologică şi este un produs Oameni şi Companii realizat în urma unei cercetări aplicate pe specializarea dermatologie, parte a Programului Naţional de Management Medical Modern.

Durata trainingului: 2 ore

Obiectivele trainingului:

– Cunoașterea elementelor cheie implicate în comunicare.

– Înțelegerea comunicării ca proces și a comunicării ca relație.

– Cunoașterea și aplicarea tehnicilor de consiliere utile în actul medical.

– Cunoașterea și aplicarea tehnicilor ce contribuie la construcția unei comunicări de tip asertiv.

– Cunoaşterea tehnicilor de gestionare a situației anunțării unui diagnostic grav.

Număr optim de participanți: 20

Locurile sunt disponibile în ordinea înscrierilor. Toţi participanţii la training vor primi diplome care să ateste participarea.

Pentru înscriere puteţi să ne contactaţi la Telefon/ Fax: 0232 240629; 0232 245298 sau pe e-mail la mari.semcu@oamenisicompanii.ro.