Grupul Monza și Enayati Group investesc 50 mil. euro într-un complex medical pentru vârstnici

Grupul Monza și Enayati Group au semnat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea Revera Medical City, cel mai mare proiect medical privat din România. Revera Medical City va avea în componența sa o unitate premium pentru îngrijire medicală, un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital dedicat sferei oncologice și de recuperare.

”Spitalul de Oncologie Monza” va ocupa prima dintre cele trei clădiri ce se vor dezvolta pe platforma Revera Medical City. Spitalul va pune la dispozitia pacientilor un centru medical dedicat oncologiei și reabilitării oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistică medicală, un centru de cardiologie intervențională, o clinică multidisciplinară și un laborator medical.

Bazat pe un concept inovator, Revera Medical City este un complex medical integrat, cu o suprafață de 35.000 mp, situat în București. Proiectul medical este conceput special pentru persoanele vârstnice, dar care va adresa, prin ”Spitalul de Oncologie Monza”, problematica oncologică pentru orice categorie de vârstă, deservind zona Bucureștiului și a județelor limitrofe.

Dr. Wargha Enayati, inițiatorul proiectului, spune: ”Peste 400 de angajați vor putea să își desfășoare activitatea în Revera Medical City, un proiect care va răspunde lipsurilor existente pe piața medicală din Romania. Sunt fericit de parteneriatul semnat cu Grupul Monza, cu familia De Salvo, o întâlnire între doua grupuri antreprenoriale cu principii si valori complementare, care-mi oferă garanția unui parteneriat corect, sustenabil și profesionist”.

Revera Medical City este o investiție totală de 50 milioane de euro și va reprezenta cea mai mare dezvoltare medicală privată din România.

Parteneriatul semnat de dr Wargha Enayati, Președintele Enayati Group și de Massimo De Salvo, Președintele Grupului Monza, reprezintă primul pas în demararea acestui proiect grandios care, pe lângă excelență medicală, dotări de ultimă generație, facilități speciale, va deveni și un adevărat HUB medical.

”Prin acest parteneriat, ne continuăm promisiunea de a aduce constant pacientului român servicii medicale de înaltă performanță și calitate. Valorile comune ale grupului nostru și ale ”Enayati Group” și dorința de a îmbunătăți continuu modul în care pacientul român este îngrijit ne confirmă că proiectul Revera va fi un punct de reper pentru medicina românească”, a declarat Luca Militello, CEO-ul Grupului Monza.