Mai multe evenimente dedicate chirurgiei plastice și estetice, cu participare internațională – invitați din Europa, Asia și America -, se vor desfășura, în perioada 20 – 24 iunie, la Poiana Brașov. Acestea sunt organizate de Societatea Internațională de Chirurgie Plastică și Estetică, împreună cu Societatea Română de Chirurgie Estetică.

În zilele de 20 și 21 iunie va avea loc Școala de Vară a Rezidenților, pe 22 iunie – Conferința Societății Române de Chirurgie Estetică, tema: Sănătate și frumusețe -știința și artă, iar pe 23 și 24 iunie – Curs de instruire susținut de lectori internaționali de prestigiu, cu tema Excelența în chirurgia plastică și estetică. Totodată, programul științific va include toate aspectele chirurgiei estetice.

Vor fi abordate teme medicale de mare actualitate: Chirurgia sânului – între estetic și patologic; Liftingul facial; Corecții corporale după slăbire masivă; Chirurgia plastică regenerativă; Chirurgia estetică a nasului și Blefaroplastia.

”Comitetul de Organizare român pregătește un program de înaltă ținută, atractiv, atât din punct de vedere științific cât și social. Acest eveniment, pregătit cu minuțiozitate, este un prilej excepțional de perfecționare, dar și de manifestare a spiritului colegial, de respect, apreciere și prietenie, într-o atmosferă relaxată”, spune dr. Dana Jianu. AGERPRES