Două noi policlinici private se vor deschide anul acesta la Iași

Arcadia_Hospital.jpgÎn toamna acestui an, două noi policlinici private cu caracter multidisciplinar se vor deschide la Iași, punând la dispoziția pacienților un total de aproximativ 35 de cabinete medicale din peste 15 specialități.

Noile policlinici vor face parte din rețeaua medicală Arcadia, completând serviciile medicale furnizate astăzi de centrul de imagistică Arcadia Medical Center, de spitalul multidisciplinar Arcadia Hospital, cu ambulatoriul propriu, și de spitalul de cardiologie intervențională Arcadia CardioVascular.

„La numai un an de la deschiderea Arcadia Hospital și Arcadia Cardio, constatăm că pacienții noștri au nevoie de servicii medicale de ambulatoriu mai flexibile și mai ușor de accesat. Dezvoltarea rețelei medicale Arcadia este un pas firesc în evoluția grupului și se realizează acum prin apariția a două noi policlinici, una care va fi amplasată în complexul Palas și cealaltă în Sărărie. Ambele unități sunt menite să acopere nevoile medicale ale populației din zonele deservite, având avantajul proximității, și se vor distinge prin calitatea serviciilor, a dotărilor, a echipelor medicale. Ambele policlinici vor include birouri de consiliere a pacienților, pentru prezentarea întregului portofoliu de produse de sănătate Arcadia”, menționează Dan Fiterman, director general Arcadia.

Policlinica Arcadia din complexul Palas va avea o suprafață de 350 mp și va include 9 cabinete medicale, un punct de recoltare a analizelor medicale și un birou de consiliere pacienți, oferind servicii în specialitățile obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ORL, medicină internă, pediatrie, cardiologie, endocrinologie, urologie, gastroenterologie, inclusiv ecografie generală sau inclusă în consultația anumitor specialități.

Cu o ofertă medicală similară se va deschide și policlinica Arcadia din str. Sărărie, însă suprafața sa de 1200 mp, desfășurată pe 4 niveluri, va permite în plus organizarea mai multor centre complexe de diagnostic și tratament pentru stomatologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, dermato-cosmetică și estetică, precum și pentru gastroenterologie (inclusiv endoscopie și colonoscopie). În plus, policlinica Sărărie va include și o farmacie din rețeaua Fiterman. Cele două noi policlinici Arcadia se vor deschide în toamna acestui an, cu o investiție totală de peste 2 milioane Euro.