MedicalManager este singurul portal romanesc dedicat informatiilor pentru managerii din sistemul medical.

Portalul MedicalManager colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii si persoane din sistemul medical romanesc: minister, autoritati publice judetene, case de asigurari de sanatate, colegiile medicilor, spitale, clinici, institutii si organizatii de profil, companiile din domeniul medical, organizatii ale administratiei publice centrale si locale.

Devenit cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din sfera informatiilor pentru managerii medicali, MedicalManager ofera tuturor institutiilor din acest domeniu un avantaj considerabil: acela de a-si putea face cunoscuta activitatea unui mare numar de vizitatori, in timp real si fara costuri.

De asemenea, MedicalManager este o platforma de comunicare directa intre managerii unitatilor medicale publice si private, conducatorii institutiilor de profil si companiile care ofera servicii si produse din domeniul medical.

De aceea, va invitam sa ne transmiteti informatiile, comunicatele, prezentarile evenimentelor din activitatea institutiei sau companiei dvs. la adresa de e-mail office@medicalmanager.ro. Materialele vor fi prezentate pe site-ul www.medicalmanager.ro.

De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@medicalmanager.ro.

Fluxul informativ cotidian al portalului contine sinteza stirilor publicate pe MedicalManager. Fluxul este trimis zilnic, prin e-mail, la peste 4500 de persoane care lucreaza in sistemul medical. De asemenea, fluxul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de presa privitoare la activitatea managerilor medicali aparute in mass-media centrala si locala. Oricine poate citi materialele prezentate in flux accesand direct linkurile catre portalul MedicalManager.