Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este programat în perioada 15-17 octombrie, la București

În perioada 15-17 octombrie 2015, cei mai prestigioși medici specialiști în neuropatie diabetică, picior diabetic și domenii conexe, se vor reuni la Hotel Ramada Parc din București, cu ocazia celui de-al III-lea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic.

Manifestația, care are ca organizator științific Societatea de Neuropatie Diabetică NeuroDiab, se va concentra pe colaborarea dintre profesioniștii în neuropatie diabetică și picior diabetic și reprezentanții altor specialități, pentru o abordare cât mai complexă și multidisciplinară a acestor afecțiuni. Programul științific va fi unul de calitate, cu accent pe sesiuni interactive și workshop-uri.

La Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic sunt așteptați, ca și în anii precedenți, medici implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat, neuropatie diabetică și piciorul diabetic și specialiști din domenii conexe:neurologie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, medicină de familie.

Ediția 2015 a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic va avea participare internațională, fiind vorba despre reputați specialiști din mai multe zone ale lumii: prof. dr. Andrew Boulton, președintele Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (Anglia), prof. dr. Roy Freeman (SUA), prof. dr. Rodica Pop Busui (SUA), prof. dr. Peter Kempler (Ungaria), prof. dr. Henning Andersen (Danemarca), prof. dr. Solomon Tesfaye (Marea Briatnie), dr. Dinesh Selvarajahn (Marea Briatnie),prof. dr. Alin Știrban (Germania), prof. dr. Ralf Lobmann (Germania), dr. Helga Zeller Stefan (Germania), dr. Karin Shara (Slovenia).

Certificatul de participare este validat de Colegiul Medicilor din România. Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic 2015 va fi creditat cu puncte EMC.