Congresul Naţional de Medicină Internă va avea loc în luna aprilie la Călimăneşti Căciulata

CNMI_2013_Afis.jpgSocietatea Română de Medicină Internă organizează în perioada 17 – 20 aprilie, în staţiunea Călimăneşti Căciulata, ediţia 2013 a Congresului Naţional de Medicină Internă.

Congresul este un eveniment de marcă în lumea medicinei interne, cel mai mare de acest gen din România. El reprezintă un mijloc de dezvoltare şi afirmare a celor mai buni specialişti în medicina internă, precum şi un cadru oficial de diseminare a informaţiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu. Nu în ultimul rând, reprezintă o oportunitate pentru specialiştii în diverse discipline de a schimba opinii între ei sau cu colegi din alte ţări.

Eveniment de înaltă ţinută academică, Congresul înregistrează un număr record de participanţi – peste 1.500 de cadre medicale (medici specialişti, rezidenţi, medici primari, şefi de secţie, profesori şi şefi de catedră).

Societatea Română de Medicină Internă este afiliată la Federaţia Europeană de Medicină Internă, cea mai prestigioasă asociaţie profesională de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri şi ai Federaţiei Europene de Medicină Internă. Deasemenea, SRMI editează publicaţia de profil “Medicina internă”.

Participanţii pot beneficia de taxe reduse cu înscriere şi plata taxelor până la 1 februarie. Pentru alte amănunte, contactaţi organizatorii la: ELLA TRAVELAND, telefon: 021.315.65.11, fax: 021.315.65.37. Persoane de contact: laura.sandu@ella.ro (mobil 0742.355.773) şi ana.chiriac@ella.ro (mobil 0748.100.281).

Puteţi afla mai multe despre Congresul Naţional de Medicină Internă accesând siteul oficial al evenimentului: http://cnmi2013.srmi.ro/.