Congresul Național al Societății Române de Transplant Medular 2018: 14-16 martie, București

Congresul Național al Societății Române de Transplant Medular 2018 va avea loc în perioada 14-16 martie la Hotel Caro, București și îi va reuni pe unii dintre cei mai experimentați specialiști în transplant medular din România, dar și din Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

Taxa de înscriere la congres este de 150 de lei, iar dacă vă înscrieți ca membru în Societatea Română de Transplant Medular, beneficiați de participarea GRATUITĂ la eveniment!

 

Timp de trei zile îi veți putea întâlni pe unii dintre cei mai buni specialiști în transplant medular din România și din lume. Tema principală a discuției va fi „Hematologul și oncologul pediatru-rol cheie în transplantul medular”.

Speakeri străini confirmați pentru 2018: prof. dr. Nicholas Kroger, prof. dr. Ernst Holler, prof. dr. Dieder Blaise, prof. dr. Ștefan Ciurea, prof. dr. Gabriel Ghiaur, dr. Luca Castagna, dr. Leo Lusznik, prof. dr. Anna Sureda, prof. dr. Krivan Gergely, prof. dr. Erik Aerts.

Mai multe detalii despre Congresul Național al Societății Române de Transplant Medular 2018, aici: http://transplantmedular.ro/congresul-national-al-societatii-romane-de-transplant-medular-2018.php