Conferința Farmacist.ro are loc pe 19 și 20 septembrie la Craiova

Conferința Farmacist.ro va avea loc pe 19 și 20 septembrie la Hotel Ramada Plaza din Craiova, având ca tema generală “Actualităţi în practica farmaceutică”. Evenimentul este creditat cu puncte EFC și EMC, punctele EMC fiindt acordate doar asistenților de farmacie. Taxa de participare este de 30 lei. Coordonator științific: Prof. univ. farm. dr. Dumitru Lupuliasa.

 

Începând cu anul 2016, Conferintele Farmacist.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea de Știinte Farmaceutice din România și Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București. Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru farmaciști și asistenți de farmacie să se reîntâlnească, să împărtășească experiențe comune relevante pentru activitatea lor zilnică și să acumuleze informații de actualitate din domeniu.

Training ASCENDIS în cadrul conferinței Farmacist.ro Craiova

Prin participarea la conferința Farmacist.ro veți beneficia de acces gratuit la trainingul susținut de Ascendis. Liderul de piata în domeniul dezvoltării profesionale, Ascendis, va interacționa cu dumneavoastră pe parcursul a doua ore cu scopul de a aduce un plus de valoare în plan profesional. La finalul participantii vor primi o diplomă separată care va atesta participarea la training.

 

Program

Marti, 19 septembrie                    Înregistrarea participanţilor 11:00 – 12:00

Sesiuni de conferinţă 12:00 – 18:00

Miercuri, 20 septembrie              Sesiuni de conferinţă 09:00 – 11:00

Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta organizatorii la tel: 031 425 40.40 / 031.425.40.49 sau pe adresa de e-mail mailto:evenimente@medichub.ro.