Concursul pentru ocuparea funcţiei de director medical la SJU Vaslui a fost suspendat pentru a doua oară

Concursul pentru ocuparea postului de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a fost suspendat pentru a doua oară în ultima perioadă, din cauza unor vicii de procedură, a declarat managerul unităţii spitaliceşti.

”Comisia de concurs a hotărât, în baza articolului 13 din Ordinul Ministerului Sănătăţii 284/2007 cu modificările şi completările ulterioare, reluarea procedurii de organizare a concursului, până la o dată care va fi comunicată ulterior. Este vorba despre un viciu de procedură şi anume că pe decizia de numire a comisiei de examen nu era o viză a Consiliului Judeţean, instituţie în subordinea căreia se află unitatea medicală. Documentul va fi avizat corespunzător”, a spus managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Prima suspendare a concursului a avut loc în luna octombrie, atunci când pentru postul respectiv nu s-a înscris niciun candidat.

Procedura de organizare a concursului a fost reluată în luna noiembrie, pentru funcţia de director medical înscriindu-se doi candidaţi, medicii Alina Mărginean şi Cătălina Ochişor, iar concursul urma să se desfăşoare în perioada 7 – 12 decembrie.

Postul de director medical este deţinut acum de dr. Lelia Croitoru, căreia urmează să-i expire interimatul în această funcţie. AGERPRES

Related Posts