Bal caritabil de strângere de fonduri pentru Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon” Focşani

spit jud focsani.jpgOmul de afaceri Liviu Jitea a licitat 3.800 lei pentru un tablou la Balul caritabil organizat, sâmbătă seară, de Clubul Rotary Varana Focşani, aceasta fiind cea mai mare sumă oferită la licitaţie.

La evenimentul caritabil, al cărui scop este strângerea de fonduri necesare renovării şi modernizării unei săli de naşteri de la Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon”, au participat oameni de afaceri, medici, şefi de instituţii deconcentrate sau reprezentanţi ai administraţiei publice. Costurile estimate pentru investiţia de la acest spital se ridică la peste 100.000 lei. Banii vor fi asiguraţi atât din evenimentele caritabile, dar şi din sponsorizări ale oamenilor din mediul de afaceri vrânceni.

”Sper ca până la sfârşitul anului viitor să strângem fondurile necesare să putem finaliza această acţiune. Suma estimată acum depăşeşte 100.000 de lei. Va fi o reconstruire în totalitate a unei săli de naştere, de la paviment, pereţi, echipament medical necesar sălii de naştere, totul va fi nou”, a afirmat preşedintele Clubului Rotary Varana, medicul Laurenţiu Bodolan.

Printre obiectele care au fost achiziţionate la evenimentul caritabil s-au aflat picturi donate de artiştii Liviu Nedelcu, Elena Bîrhală dar şi poşete create de designerii Mihai Albu şi Mihaela Glăvan. AGERPRES