Data publicarii: Luni, 23 Martie 2015
 
In ultimele trei luni Spitalul Orasenesc Buhusi a ajuns sa aiba o adresabilitate foarte mare
 
buhusi_spital.jpg Spitalul Orasenesc Buhusi este “curtat” in ultimul timp de foarte multe spitale care doresc sa vina aici sa invete din experienta acestuia pe linie de certificare ISO si acreditare CoNAS, avand in vedere faptul ca termenul limita pana cand spitalele se pot acredita este destul de aproape (trimestrul 2, 2016), iar numarul spitalelor neacreditate este destul de mare - peste 300.

“Au trecut pe la noi medici sefi si asistente sefe de sectii, juristi, economisti de la spitale din judet si de la judetele invecinate. Avem in continuare cerinte din partea altor spitale din judet si din alte judete pentru a veni in schimb de experienta in spitalul Buhusi, acest lucru nu poate decat sa ne bucure si credem ca munca, eforturile noastre au fost recunoscute la nivel national”, a declarat Constantin Poiana, manager de calitate al Spitalului Orasenesc Buhusi.

Acesta recunoaste ca performanta nu ar fi fost posibila fara implicarea primarului Ionel Turcea si a Consiliului Local Buhusi. Dupa fiecare vizita, impresiile celor care au trecut prin spitalul nostru din Buhusi au fost consemnate intr-un "caiet de impresii" care sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-l citeasca. Spitalul buhusean a incercat sa nu faca rabat de la cerintele CoNAS nici dupa evaluare, fapt remarcat de toti cei care i-au trecut portile in ultima perioada.

Dupa cum mentioneaza Constantin Poiana, in ultimele trei luni Spitalul Orasenesc Buhusi are o adresabilitate foarte mare, se merge la dublu fata de serviciile contractate cu CJAS Bacau, bolnavii sunt strict selectati, dar cazurile care necesita internare nu pot fi refuzate. Pacientii nu vin numai din zona arondata, vin si din Bacau si judetele invecinate, deoarece au aflat ca la Buhusi au parte de servicii medicale de calitate, de personal bine pregatit si de conditii hoteliere foarte bune. In fiecare salon exista tv, frigider, temperatura in saloane este constant intre 24 - 26 grade (acest lucru fiind posibil dupa montarea de centrale termice pe fiecare etaj), apa calda, iar mancarea este calitativ superioara fata de anii trecuti.

Conducerea Spitalului Orasenesc Buhusi spera ca toate aceste argumente (ICM mult mai bun decat anul trecut, gradul de ocupare a paturilor ridicat, paturi de internari de zi in plus , specialitati noi, spital acreditat CoNAS ), sa duca la o crestere substantiala a contractului incheiat cu C.A.S. Bacau. “Acest lucru va duce clar la atingerea acelui obiectiv comun care trebuie avut in vedere de catre toti actorii de pe scena serviciilor medicale: pacientii sa fie tratati demn, sa beneficieze de servicii medicale de calitate, iar acest lucru nu este posibil fara o finantare suficienta”, concluzioneaza Constantin Poiana, managerul de calitate al Spitalului Orasenesc Buhusi.
 

Continutul acestui site este proprietatea SC "Oameni si Companii" SRL".
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este posibila numai cu acordul SC "Oameni si Companii" SRL".


Publicatie editata de SC "Oameni si Companii" SRL
Iasi, Str. Spital Pascanu nr.15
Cod 700373
Tel.Fax: +40 232 410013
E-mail: office@medicalmanager.ro