AO Romania Symposium, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, pe 20 octombrie

Pe 20 octombrie 2017, în cadrul celui de-al XVII-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie, de la Timișoara, va avea loc Simpozionul AO pe tema „Leziuni de inel pelvin”, o prezentare de cazuri complexe și situații clinice inedite, susținută de Prof. Jenel Marian Pătrașcu (Chairman) și Dr. Mircea Radu Popescu (Co-chairman), precum și o serie de alți chirurgi și academicieni români de renume.
Simpozionul va avea o durată totală de 2 ore și va fi împărțit în două componente principale: cursul, care va ocupa primele 40 de minute ale evenimentului și sesiunea de discuții și analiză, în care vor fi prezentate cazuri medicale de către chirurgi ortopezi și traumatologi de peste tot din țară.
Vă invităm să participați alături de noi în cadrul AO Romania Symposium! Cei interesați se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, contactând un reprezentant Ronda Medical, telefonic la numărul 0264 237 212 sau prin email, la adresa office@rondamedical.ro.

Ronda Medical este recunoscută pentru implicarea sa activă și constantă în îmbunătățirea performanțelor din domeniul ortopediei și osteosintezei, prin facilitarea introducerii unor tehnologii de ultimă generație în chirurgia din România, precum și prin promovarea și facilitarea participării medicilor din România la diverse programe și oportunități de dezvoltare și perfecționare profesională.

Related Posts