Andre Vivan da Silva, General Manager GSK Romania, a preluat funcţia de Vicepreşedinte al companiei

www.catalingeorgescu.com

Andre Vivan da Silva a preluat rolul de Vicepreşedinte & Cluster Area Director Europa de Sud Est, începând cu 1 ianuarie 2018, la un an după ce a fost numit General Manager al GSK Romania, arată un comunicat remis de această companie.

Andre Vivan da Silva a preluat postul de la Sally Storey, care a fost numită Vicepreşedinte şi General Manager în cadrul Gulf Cooperation Council, începând cu data de 1 ianuarie 2018. Vivan da Silva va continua sa activeze din sediul companiei aflat în Bucureşti, România.

Regiunea Europei de Sud Est include diviziile farmaceutice ale GSK din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cipru, Malta & Gibraltar, Croaţia, Albania, Kosovo, Macedonia şi Bosnia-Herţegovina.

Andre va conduce activităţile din această regiune din România, unde este stabilit împreună cu familia sa. El va continua să coordoneze echipa GSK România până când va fi anunţat un succesor. Noul Director General al GSK România va fi comunicat în curând.

“De când m-am alăturat echipei din România, mi-au atras atenţia recunoştinţa şi bunătatea oamenilor. Fiind parte din povestea acestei regiuni, în calitate de General Manager pentru România, am înţeles complexitatea acestei zone, oportunităţile pe care le avem în faţa noastră şi provocările pe care trebuie să le depăşim. Sunt încântat să preiau noua poziţie, deoarece aceasta reprezintă un pas important înainte şi o mare şansă de a continua activitatea şi iniţiativele dezvoltate în Europa de Sud-Est. România a fost o experienţă minunată pentru mine şi aştept cu nerăbdare să preiau provocările pe care această regiune le oferă”, a declarat Andre Vivan da Silva, VP & GSK Cluster Area Director South East Europe.

Înainte de rolul său de General Manager al GSK România, Andre a fost Vicepreşedinte al Primary Care şi Commercial Operations din Italia, începând cu 2014 şi a contribuit la creşterea competitivităţii pe segmentul Primary Care din Italia.

Andre s-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales şi Launch Excellence iar în 2013 a fost numit Head of Business Planning, China. Înainte de a se alătura GSK, Andre a ocupat diferite funcţii executive în departamentele comerciale din industria farmaceutică, precum Schering Plough, Organon, Lundbeck şi Eli Lilly.

Andre Vivan are un master în Administrarea Afacerilor Internaţionale la Universitatea Bournemouth UK.

GSK este una dintre cele mai importante companii din lume din domeniul farmaceutic şi medical, a cărei activitate se bazează pe cercetare. GSK este o companie globală din domeniul sănătăţii, care îşi desfăşoară activitatea cu misiunea de a-i ajuta pe oameni să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

De la 1 ianuarie 2014, GSK România a încetat toate plăţile directe către profesioniştii din domeniul medical şi şi-a asumat angajamentul de a promova o colaborare mai transparentă şi mai echilibrată între industria farmaceutică şi partenerii din sectorul sanitar. AGERPRES