A șaptea ediție RoVaccin are loc în martie 2019 în București

Cea de-a VII-a ediție a Conferinței Naționale RoVaccin va fi organizată în data de 16 martie 2019 la Hotel Ramada Parc București și are ca titlu: Actualități în vaccinologie.

Conferința RoVaccin vizează, între altele, infomarea corectă cu privire la imunizarea prin vaccinare. Evenimentul se adresează profesioniștilor din sănătate, opiniei publice și mass media, prin organizarea de sesiuni științifice și mese rotunde unde vor fi dezbătute subiecte de interes pe tema vaccinării în România,

Unul dintre principalele obiective ale RoVaccin este de a informa corect opinia publică prin mesaje bazate pe dovezi venite din partea profesioniștilor, precum și încurajarea unei comunicări eficiente medic-pacient referitoare la vaccinare. De asemenea, manifestarea urmărește informarea, facilitarea schimbului de informații și propunerea de soluții concrete de către specialiștii implicați, cu privire la managementul eficient al Programului Național de Imunizare

RoVaccin reunește epidemiologi, microbiologi, medici de familie, medici de boli infecțioase, medici pediatri și neonatologi, ginecologi, pneumologi, medici de medicină școlară și medici rezidenți din specialitățile menționate.

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Microbiologie și coordonat de Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, președintele societății.

Programul Conferinței este disponibil AICI.

Pentru a vă înregistra urmați link-ul următor: https://www.srm.ro/evenimente/rovaccin/formular-de-inscriere/.