A doua Conferinta ARTOP are loc la Bucuresti

ARTOP-1.jpgJoi, 08 octombrie, la orele 11:45, in Sala Berlin din cadrul Hotelului Rin Grand, are loc Conferinta de Presa organizata in deschiderea celei de-a doua Conferinte Nationale a Asociatiei Romane a Traumatologilor si Ortopezilor Pediatri.

Conferinta ARTOP 2009 se va desfasura pana sambata, 10 octombrie 2009 inclusiv, reunind cei mai valorosi medici din domeniul ortopediei pediatrice romanesti, ce vor aborda subiecte de larg interes, menite sa contribuie la cresterea calitatii actului medical.

Manifestarea se va desfasura sub semnul excelentei, avand girul specialistilor cu cele mai remarcabile inovatii in ortopedia copilului.


Prof. Dr. Gheorghe Burnei, in calitate de Presedinte al Asociatiei si de Presedinte al Conferintei ARTOP 2009, va prezenta pe larg reprezentantilor mass-media o serie de subiecte de real interes si maxima importanta din sfera ortopediei pediatrice, dintre care mentionam:

– Rolul ortopediei pediatrice;

– Performantele in domeniu, inregistrate la nivel national;

– Litigiul dintre Ministerul Sanatatii si ARTOPprivind recunoasterea ortopediei pediatrice ca disciplina.


Pentru a vizualiza programul Conferintei ARTOP 2009, lista de speakeri invitati si pentru a avea acces la informatii suplimentare, va invitam sa vizitati pagina de internet oficiala a conferintei: http://www.ortopediepediatrica.ro/artop/